Ανακοίνωσε Μπάρκα για τρία χρόνια η ΑΕΚ
Με... συνοπτικές διαδικασίες, η ΑΕΚ έκανε δικό της τον πιο φέρελπι τερματοφύλακα της περσινής Super League. Ο Βασίλης Μπάρκας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους κυπελλούχους Ελλάδας και αμέσως μετά η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του από τον Ατρόμητο.
Με… συνοπτικές διαδικασίες, η ΑΕΚ έκανε δικό της τον πιο φέρελπι τερματοφύλακα της περσινής Super League. Ο Βασίλης Μπάρκας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους κυπελλούχους Ελλάδας και αμέσως μετά η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του από τον Ατρόμητο.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών.
Ο Βασίλης Μπάρκας είναι γεννημένος στις 30 Μαϊου του 1994 και έχει περάσει όλη την καριέρα στον Ατρόμητο, ξεκινώντας από 11 ετών στα τμήματα υποδομής. Έγινε επαγγελματίας τον Ιανουάριο του 2013 και έκανε ντεμπούτο στη Super League πέρσι τον Μάιο. Ακολούθησε η σεζόν 2015-16 με συνολικά 20 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έχει αγωνιστεί στις «μικρές» εθνικές, ενώ συμμετείχε και στο πρόσφατο ταξίδι της Εθνικής Ανδρών στην Αυστραλία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κραν Μοντανά: Ηχητικά ντοκουμέντα από τις δραματικές εκκλήσεις για βοήθεια
- Θεσσαλονίκη: Αισιοδοξία για τον 20χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκε στο τροχαίο στη Ρουμανία
- Ετοιμάζουν trade για τον Αντετοκούνμπο οι Γουόριορς – Όλα τα δεδομένα
- ΗΠΑ: Μαζικές διαδηλώσεις κατά της ICE στη Μινεάπολη – Οργή για τη μεταναστευτική πολιτική του Τραμπ
- Μητσοτάκης για Ίμια: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν «γκρίζες ζώνες» – Τιμή στη μνήμη των πεσόντων
- Γιώργος Σεϊταρίδης: «Παρακαλούσα 3 χρόνια τη γυναίκα μου να με παντρευτεί»