Copa America: Τον εθνικό ύμνο της Χιλής άκουσαν οι παίκτες της Ουρουγουάης
Γκάφα των διοργανωτών του Copa America, της ποδοσφαρικής διοργάνωσης των χωρών της αμερικανικής ηπείρου. Στο παιχνίδι του Μεξικού με την Ουρουγουάη, οι παίκτες της δεύτερης άκουσαν τον εθνικό ύμνο της... Χιλής. Αμήχανοι, κοιτούσαν ο ένας τον άλλον.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας