Τα γκράφιτι της Αθήνας σε έκθεση φωτογραφίας στην Πλάκα
«Η σύγχρονη πρωτεύουσα για το street art στην Ευρώπη». Αυτός είναι ο τίτλος έκθεσης φωτογραφίας της φωτορεπόρτερ Ρέιτσελ Χάρπαζ που φιλοξενείται στην Πλάκα, στην γκαλερί Smart Box. Η έκθεση πραγματοποιείται έως τις 18 Ιουλίου.
«Η σύγχρονη πρωτεύουσα για το street art στην Ευρώπη». Αυτός είναι ο τίτλος έκθεσης φωτογραφίας της φωτορεπόρτερ Ρέιτσελ Χάρπαζ που φιλοξενείται στην Πλάκα.
Η έκθεση, η οποία έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως τις 18 Ιουλίου, αποτελείται από φωτογραφίες που απεικονίζουν τα καλύτερα γκράφιτι στο κέντρο της πόλης και αφορά καλλιτέχνες που αρνούνται να εγκλωβιστούν στις παραδοσιακές γκαλερί και επιλέγουν έναν ιδιαίτερο τρόπο έκφρασης που συνδέεται περισσότερο με την ελευθερία έκφρασης, με τη ζωή και τα χρώματα της πόλης.
Η φωτογράφος περιπλανήθηκε με το φακό της στις γειτονιές της Αθήνας για να υποστηρίξει με τις φωτογραφίες της ό,τι δίκαια χαρακτηρίζεται η Αθήνα ως η σύγχρονη πρωτεύουσα της τέχνης του δρόμου στην Ευρώπη.
Η έκθεση φιλοξενείται στην γκαλερί του Smart Box (Καπνικαρέας 19α, Αθήνα).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βιολάντα: Ανατριχιαστικές οι εικόνες από τα Τρίκαλα μετά την έκρηξη – Η επόμενη ημέρα στο μοιραίο εργοστάσιο
- Εξακολουθεί να «φλερτάρει» με το MAGA κίνημα η Νίκι Μινάζ
- Ναύπλιο: Αναβαθμίστηκε ιστορικό κτίριο της πόλης
- Παπασταύρου: Αναστολή οικοδομικών εργασιών στη Μήλο για το πεντάστερο ξενοδοχείο στο Σαρακήνικο
- Με Μιλουτίνοφ κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός
- BAFTA 2026: Πέντε υποψηφιότητες η Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου – Σαρώνουν τα One Battle After Another και Sinners

