Έφτασε στην Αυστραλία η αποστολή της Εθνικής
Στο Σίδνεϊ βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης η αποστολή της Εθνικής για τα φιλικά με την Αυσταλία (4 Ιουνίου στο Σίδνεϊ και 7 στη Μελβούρνη). Αρκετοί ομογενείς υποδέχθηκαν τους παίκτες της γαλανόλευκης, ενώ την Πέμπτη αναμένενονται νέες αφίξεις με τους διεθνείς που... έμειναν πίσω για τα πλέι οφ.
Στο Σίδνεϊ βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης η αποστολή της Εθνικής για τα φιλικά με την Αυσταλία (4 Ιουνίου στο Σίδνεϊ και 7 στη Μελβούρνη).
Αρκετοί ομογενείς υποδέχθηκαν τους παίκτες της γαλανόλευκης, ενώ την Πέμπτη αναμένενονται νέες αφίξεις με τους διεθνείς που… έμειναν πίσω για τα πλέι οφ (Αραβίδης, Μάνταλος, Μπακασέτας).
Το ταξίδι των παικτών πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα.
Υπενθυμίζονται οι εκλεκτοί του Σκίμπε: Καρνέζης, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Μπουκουβάλας, Μόρας, Τζιόλης, Γιαννιώτας, Οικονόμου, Βέλλιος, Χριστοδουλόπουλος, Σταφυλίδης, Καπίνο, Μπακασέτας, Τοροσίδης, Διαμαντάκος, Ταχτσίδης, Μάνταλος, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Αραβίδης, Σάμαρης, Παπάζογλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δήλωναν ανύπαρκα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης
- Ο Βίμ Βέντερς είναι ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Berlinale – «Φωτίζει την αναζήτηση μας για σύνδεση»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Τι οφέλη προσφέρει η ιατρική κάνναβη; Μπορεί και κανένα, δείχνει η βιβλιογραφία
- Χολαργός: Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για την επίθεση κατά του 14χρονου
- Νέα Ιωνία: Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα από σπίτι ηλικιωμένων


