Συμβόλαιο – μαμούθ για την δημοφιλή τραγουδίστρια Adele
Η δημοφιλής τραγουδίστρια Adele υπέγραψε, σύμφωνα με πληροφορίες, συμβόλαιο-μαμούθ για την «μεταγραφή» της από ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία στην Sony.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Adele υπέγραψε συμβόλαιο ύψους πάνω από 117 εκατομμύρια ευρώ, το πιο ακριβό συμβόλαιο για βρετανό τραγουδιστή/μουσικό στην ιστορία.
Η 28χρονη τραγουδοποιός ήταν η καλλιτέχνιδα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο το 2005. Σε ηλικία 19 ετών είχε υπογράψει συμβόλαιο με την βρετανική ανεξάρτητη εταιρεία XL. Μετά το τέλος του συμβολαίου, η Adele λέγεται ότι υπέγραψε με τη Sony.
Σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian, το συμβόλαιο με τη Sony περιλαμβάνει την παραγωγή αρκετών άλμπουμ.
Το 2002 ο βρετανός τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς και η δισκογραφική εταιρεία EMI είχαν συνάψει ένα συμβόλαιο 80 εκατ. λιρών (104 εκατ. ευρώ).
Την Κυριακή, η Adele παρουσίασε το κλιπ του τραγουδιού της «Send my Love (to your new lover)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαμός και βανδαλισμοί σε γήπεδο στην Ινδία: «Ο Μέσι ήρθε μόνο για 10 λεπτά…» (pics)
- ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου – Ποιοι δεν θα συμμετέχουν, τι θα γίνει με τα ΜΜΜ
- Πίτερ Γκριν: Πέθανε ο ηθοποιός που ξεχώρισε για τον ρόλο του «κακού» στο Pulp Fiction και τη «Μάσκα»
- Κλειστά χαρτιά από τον Χιμένεθ ενόψει Ολυμπιακού
- Αγρότες: Όλα τα βλέμματα στη Νίκαια – Σε εξέλιξη το συντονιστικό των αγροτών
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Επ’ αόριστον δέσμευση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από την Ευρωπαϊκή Ένωση



