Εκτός με κάκωση ο Ομάρ, χάνει τον τελικό Κυπέλλου
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποτελεί το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Μάρκο Σίλβα ενόψει του Σαββατιάτικου τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο Νορβηγός δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, υπέστη κάκωση στο πόδι στη σημερινή προπόνηση και θ` απουσιάσει από τον αγώνα όπου οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν στην κατάκτηση του νταμπλ.
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποτελεί το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Μάρκο Σίλβα ενόψει του Σαββατιάτικου τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ.
Ο Νορβηγός δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, υπέστη κάκωση στο πόδι στη σημερινή προπόνηση και θ` απουσιάσει από τον αγώνα όπου οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν στην κατάκτηση του νταμπλ.
Σύμφωνα με τις όλες τις ενδείξεις, τη θέση του στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, θα πάρει ο Λεάντρο Σαλίνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φουντώνουν οι εσωκομματικές αντιθέσεις στη ΝΔ μετά την παρέμβαση Δένδια
- Ο ψυχισμός ενός ανθρώπου που ξεσπά με βία απέναντι στα ζώα
- Μιλάνο – Ολυμπιακός: Ψάχνουν επική ανατροπή οι «ερυθρόλευκες»
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με το Ετυμολογικό Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Γεώργιου Μπαμπινιώτη
- Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Οι νέες φωτό με την Κλέλια Ανδριολάτου, μετά το πάρτι για τα BAFTA
- Atlantic SEE LNG Signs Four Regional Supply Deals



