Παρέμβαση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ για την ηλεκτροδότηση του «Εμπρός»
Με προσωπική του παρέμβαση στον ΔΕΔΔΗΕ, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας ζητά την άμεση επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο ΕΜΠΡΟΣ, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από τη διακοπή της ηλεκτροδότησης του θεάτρου, το πρωί της Τρίτης.
Με προσωπική του παρέμβαση στον ΔΕΔΔΗΕ, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας ζητά την άμεση επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο ΕΜΠΡΟΣ, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από τη διακοπή της ηλεκτροδότησης του θεάτρου, το πρωί της Τρίτης.
Επιπλέον, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, θα υπάρξει πρωτοβουλία διαλόγου για την οριστική διευθέτηση του θέματος.
Εξάλλου, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το Ταμείο απαντά στα δημοσιεύματα σχετικά με την διακοπή παροχής ηλεκτροδότησης στο «Εμπρός», επισημαίνοντας ότι το εν λόγω ακίνητο στην περιοχή του Ψυρρή που περιήλθε στην κυριότητα το 2013 έχει πάψει να ηλεκτροδοτείται από την ΔΕΗ από τις 19/1/2011.
Προσθέτει πως το κτίριο υπήρχε κατ΄ επανάληψη παράνομη σύνδεση της ηλεκτροδότησης «εγείροντας ζητήματα κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος και ασφάλειας» και σημειώνει: «Οι ενέργειες του ΤΑΙΠΕΔ κατόπιν σειράς καταγγελιών από κατοίκους της περιοχής, αλλά και σύστασης από την Ελληνική Αστυνομία προς το Ταμείο, το οποίο ως ιδιοκτήτης φέρει τις ποινικές ευθύνες, έγιναν για την αποκατάσταση της νομιμότητας και στο πλαίσιο αυτό ζητήθηκε από την ΔΕΗ η συνδρομή της για την αφαίρεση του μετρητή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελληνισμός Ουκρανίας: Το όραμα της πατρίδας
- Πλεόνασμα δεξιοτήτων βλέπει το ΔΝΤ στην Ελλάδα – Εργαζόμενους με ταλέντα έχουμε, καλές δουλειές δεν έχουμε
- Τέμπη: Διήμερες καταλήψεις στα σχολεία και κάλεσμα στο συλλαλητήριο
- Μόρις: «Ίσως έχουμε το πιο βαθύ ρόστερ στην Euroleague από άποψη ταλέντου»
- Υπόθεση Έπσταϊν: Νοσηλεύεται μετά από απόπειρα αυτοκτονίας ο πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας, Γιάγκλαντ
- Το ΙΕΜΚ στηρίζει τον κύκλο συναυλιών «Νίκος Σκαλκώτας: Ελληνικοί Χοροί για δύο πιάνα»




