Κήπος με 25.000 τριαντάφυλλα… LED θα ανάψει στο Χονγκ Κονγκ
«Δεν σου υποσχέθηκα ποτέ κήπο με (αληθινά) τριαντάφυλλα»: Το Χονγκ Κονγκ θέλει να γίνει το λιμάνι των ερωτευμένων και για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα ανάψει 25.000 λευκά «τριαντάφυλλα» LED με τα οποία έχει στρώσει λωρίδα πρασίνου στο κέντρο του. Το θέαμα, με φόντο τους ουρανοξύστες, αναμένεται εντυπωσιακό, ενώ στη συνέχεια τα τριαντάφυλλα θα πωληθούν (το καθένα για περίπου 13 δολάρια).
«Δεν σου υποσχέθηκα ποτέ κήπο με (αληθινά) τριαντάφυλλα»: Το Χονγκ Κονγκ θέλει να γίνει το λιμάνι των ερωτευμένων και για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα ανάψει 25.000 λευκά «τριαντάφυλλα» LED με τα οποία έχει στρώσει το πάρκο Ταμάρ, λωρίδα πρασίνου στο κέντρο του.
Το θέαμα, με φόντο τους ουρανοξύστες, αναμένεται εντυπωσιακό. H εγκατάσταση με τα LED θα μείνει στη θέση της μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, ημέρα του «φεστιβάλ των φαναριών» οπότε και στο Χονγκ Κόνγκ διακοσμείται με κάθε είδους λυχνίες.
Στη συνέχεια τα τριαντάφυλλα θα πωληθούν (το καθένα για περίπου 13 δολάρια).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βρετανίδα καλλονή, η νέα σύντροφος του Λαμίν Γιαμάλ – Ποια είναι και με τι ασχολείται
- Μοσχάτο: 33χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί με όπλο, σφαίρες, χειροβομβίδα ρέπλικα και 7.500 ευρώ
- Πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να διαβάσει τις βαθύτερες σκέψεις μας
- Εικαστική εγκατάσταση στο Μπρούκλιν: Το Ισραήλ έχει κάνει τη Γάζα την πιο θανατηφόρα ζώνη για δημοσιογράφους
- Φοινικούντα: Ελεύθεροι χωρίς όρους οι δύο κατηγορούμενοι για υπόθαλψη εγκληματία – Ζητούν ξεχωριστή δίκη
- LIVE: Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός






