Ο Γιώργος Λάνθιμος συνεργάζεται ξανά με τον σεναριογράφο Ευθύμη Φιλίππου στην ταινία «The Killing of a Sacred Deer» (Ο θάνατος ενός ιερού ελαφιού). Όπως αναφέρει η κινηματογραφική ιστοσελίδα Deadline, πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ με υπερφυσικά στοιχεία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Deadline, η ταινία θα είναι παραγωγής της Element Pictures (όπως και το The Lobster) και του Film 4.

Η ιστορία αφορά έναν νεαρό άνδρα που πρέπει να πάρει εκδίκηση, έναν γιατρό που καλείται να λάβει μία απόφαση και μία οικογένεια που πρέπει να επιβιώσει.

Ο σκηνοθέτης είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ότι το πρότζεκτ είναι ένα από αυτά που ετοιμάζει. Ο Γ.Λάνθιμος θα είναι -όπως και στο The Lobster- συν-σεναριογράφος της ταινίας.

Παράλληλα, ο σκηνοθέτης ετοιμάζει το The Favourite με τις πληροφορίες να θέλουν τις Ολίβια Κόλμαν, Έμμα Στόουν και Ρέιτσελ Βάις να πρωταγωνιστούν στο ιστορικό δράμα που αφορά τις πολιτικές ίντρικες στο παλάτι στα τέλη του 17ου και στις αρχές του 18ου αιώνα, στη διάρκεια της διακυβέρνησης της βασίλισσας Άννα.

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ