Με τον Νίκο Παππά να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση και να τίθεται στη διάθεση του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, ο Παναθηναϊκός άρχισε σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία του, εν όψει του ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όπου κρίνεται η κορυφή της κανονικής περιόδου στην Α1 Ανδρών. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος παρέμεινε εκτός προγράμματος με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Ο Παππάς είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Κηφισιά (11/1, θλάση στο δεξί γαστροκνήμιο) και είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης στις αναμετρήσεις με Ερυθρό Αστέρα, Άρη και Λοκομοτίβ Κουμπάν, όπου οι «πράσινοι» μέτρησαν 2 ήττες (κέρδισαν μόνο τους Θεσσαλονικείς).

Ωστόσο, σήμερα ο 25χρονος γκαρντ «έβγαλε» κανονικά την προπόνηση, με τον Τζόρτζεβιτς να έχει ακόμη ένα «όπλο» στην προσπάθεια του για «διπλό» στο ΣΕΦ ή υπεράσπιση του +4 από τη νίκη των «πράσινων» στον πρώτο γύρο της Α1 Ανδρών στο ΟΑΚΑ (73-69), προκειμένου να εξασφαλίσει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ