
Φιλικά με Ισλανδία και Μαυροβούνιο για την Εθνική ομάδα
Το Μαυροβούνιο και την Ισλανδία θα αντιμετωπίσει, κατά σειρά, η Εθνική ομάδα τον Μάρτιο σε φιλικούς αγώνες, που θα διεξαχθούν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, η «γαλανόλευκη» θα φιλοξενήσει την Πέμπτη 24 Μαρτίου το Μαυροβούνιο και την Τρίτη 29 Μαρτίου την Ισλανδία, η οποία θα βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας της για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.
Το Μαυροβούνιο και την Ισλανδία θα αντιμετωπίσει, κατά σειρά, η Εθνική ομάδα τον Μάρτιο σε φιλικούς αγώνες, που θα διεξαχθούν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».
Συγκεκριμένα, η «γαλανόλευκη» θα φιλοξενήσει την Πέμπτη 24 Μαρτίου το Μαυροβούνιο και την Τρίτη 29 Μαρτίου την Ισλανδία, η οποία θα βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας της για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.
Η Ισλανδία έχει κληρωθεί στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με την Αυστρία, την Ουγγαρία και την Πορτογαλία εξαργυρώνοντας την εξαιρετική πορεία που διέγραψε στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Σε αυτήν, τερμάτισε στη 2η θέση του 1ου ομίλου (μαζί με Τσεχία, Τουρκία, Ολλανδία, Καζαχστάν, Λετονία), συγκεντρώνοντας συνολικά 20 βαθμούς με έξι νίκες, και δύο ισοπαλίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μουντιάλ 2026: Αλλαγή στο τελετουργικό έναρξης των αγώνων – Με 52 ποδοσφαιριστές η ανάκρουση των εθνικών ύμνων
- «Κολυμπώ για τη Ζωή»
- Πάτρα: Έφοδος του Ελληνικού FBI στις φυλακές Αγίου Στεφάνου
- Αγία Παρασκευή: Αυτοκτόνησε στις φυλακές Κορυδαλλού η πρώην σύζυγος και ηθική αυτουργός στη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή
- Ο Σρέντερ απάντησε στα σενάρια για Παναθηναϊκό: «Ποτέ μη λες ποτέ… αλλά ποτέ»
- Σταύρος Φλώρος: Η επίσκεψη του Ατζούν Ιλιτζαλί στο κέντρο αποκατάστασης του παίκτη που ακρωτηριάστηκε



