
Σάλπαρε το διαβόητο «Noor 1» επειδή έσπασαν οι κάβοι
Στα ανοιχτά της Ελευσίνας βρέθηκε αιφνιδίως την Πέμπτη το δεξαμενόπλοιο «Noor 1», που είχε πιαστεί με 2,1 τόνους ηρωίνης τον Ιούνιο του 2014. Το πλοίο παρέμενε αγκυροβολημένο-κατεσχεμένο στην περιοχή, ωστόσο ένας από τους κάβους του έσπασε λόγω παλαιότητας και καιρού, με αποτέλεσμα να ξανοιχτεί για 30 μέτρα στη θάλασσα.
Στα ανοιχτά της Ελευσίνας βρέθηκε αιφνιδίως την Πέμπτη το δεξαμενόπλοιο «Noor 1», που είχε πιαστεί με 2,1 τόνους ηρωίνης τον Ιούνιο του 2014.
Το πλοίο παρέμενε αγκυροβολημένο-κατεσχεμένο στην περιοχή, ωστόσο ένας από τους κάβους του έσπασε λόγω παλαιότητας και καιρού, με αποτέλεσμα να ξανοιχτεί για 30 μέτρα στη θάλασσα.
Ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Ελευσίνας και ο μεσεγγυούχος που έχει οριστεί από το ελληνικό Δημόσιο και οργανώθηκε επιχείρηση για να αποτραπεί η περαιτέρω απομάκρυνσή του.
Τελικά, σύμφωνα με το Λιμενικό, το «Noor 1» συγκρατήθηκε και τραβήχτηκε σε προβλήτα της περιοχής με τη συνδρομή σκάφους του Λιμενικού και ρυμουλκού.
Η υπόθεση του πλοίου «Noor 1» που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνης από το Ντουμπάι και τον Περσικό Κόλπο, φορτίο το οποίο κατέληξε σε βίλα στηΦιλοθέη και σε αποθήκη στο Κορωπί, είχε αποκαλυφθεί το καλοκαίρι του 2014. Για την υπόθεση κατηγορούνται 33 άτομα εκ των οποίων τα 25 είναι προφυλακισμένα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
- Ανησυχία για την Κούβα – Το νέο σχέδιο του ΟΗΕ για την κάλυψη κρίσιμων αναγκών
- Ισραήλ: Αυτόματη θανατική ποινή στους συλληφθέντες για τρομοκρατία Παλαιστίνιους της Δυτικής Όχθης




