O Σνόουντεν έλαβε… 47GB ειδοποιήσεων από το Twitter
Μία μικρή παράλειψη για τον πρωτάρη στο Twitter Έντουαρντ Σνόουντεν είχε ως αποτέλεσμα να λάβει από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης 47 Gigabyte ενημερώσεων στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο, 27 ώρες μετά την εγγραφή του στην υπηρεσία.
Μία μικρή παράλειψη για τον πρωτάρη στο Twitter Έντουαρντ Σνόουντεν είχε ως αποτέλεσμα να λάβει από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης 47 Gigabyte ενημερώσεων στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο, 27 ώρες μετά την εγγραφή του στην υπηρεσία.
Εάν ο Σνόουντεν είχε επιμελώς παρατηρήσει της ρυθμίσεις, θα διαπίστωνε ότι είναι προεπιλεγμένο να στέλνεται ειδοποίηση με email σχεδόν για κάθε κοινωνική αλληλεπίδραση μεταξύ του ιδίου και των υπολοίπων χρηστών.
Δεν το έπραξε και το αποτέλεσμα το περιγράφει ο ίδιος:
I forgot to turn off notifications. Twitter sent me an email for each:
Follow
Favorite
Retweet
DM
47 gigs of notifications. #lessonlearned
— Edward Snowden (@Snowden) October 1, 2015
Ο Έντουαρντ Σνόουντεν μπήκε στην κοινότητα του Twitter στις 29 Σεπτεμβρίου. Μέχρι σήμερα έχει 1,2 εκατομμύρια followers και ακολουθεί μόνο ένα χρήστη: την NSA. Το πρώτο του tweet έχει γίνει favorite 110.000 φορές και άλλες 120.000 φορές έχει γίνει retweet.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα
- Ακίνητα: Έρχεται το price map για να βάλει τάξη στην αγορά





