Γερό ποτήρι… ο Τζέιμς Μποντ
Τα περισσότερα ποτά σε σχέση με τους προκατόχους του (Πιρς Μπρόσναν, Σον Κόνερι και Ρότζερ Μουρ) εμφανίζεται να πίνει ο Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ, σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού περιοδικού The Grocer.
Τα περισσότερα ποτά σε σχέση με τους προκατόχους του (Πιρς Μπρόσναν, Σον Κόνερι και Ρότζερ Μουρ) εμφανίζεται να πίνει ο Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ, σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού περιοδικού The Grocer.
Ειδικότερα, ο Κρεγκ πίνει 20 ποτά σε κάθε ταινία, ο Πιρς έπινε 12 ποτά ανά ταινία, ο Σον Κόνερι και ο Ρότζερ Μουρ έπιναν κατά μέσο όρο 11 ποτά, ενώ μόλις 4 ποτήρια κατανάλωνε ο Τίμοθι Ντάλτον.
Σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό, οι εταιρείες που χρηματοδοτούν τις ταινίες επηρεάζουν σημαντικά και τις προτιμήσεις του διάσημου πράκτορα. Έτσι, οι θαυμαστές του «007» θα τον δουν στην νέα ταινία με τίτλο Spectre να εκδηλώνει ιδιαίτερη προτίμηση στη βότκα.
Οι χορηγοί φαίνεται να γνωρίζουν την επίδραση που έχει η εικόνα του «007» στο καταναλωτικό κοινό και είναι χαρακτηριστικό ότι οι πωλήσεις στο τζιν εκτοξεύθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία από τη στιγμή που Ντάνιελ Κρεγκ απαρνήθηκε τη βότκα μαρτίνι το Vesper Martini (τζιν, βότκα και βερμούτ) στο Casino Royale.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Νάταλι Πόρτμαν γράφει ένα συγκινητικό γράμμα στα παιδιά της
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/3): Δράση με Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και Champions League
- Μπόνους δόμησης: Σε κάθετη πτώση η οικοδομή το 2025 μετά την απόφαση του ΣτΕ
- Κατερίνα Στανίση: «Θα τα γράψω όλα στο βιβλίο μου και κάποιοι πρώην σύντροφοι μου θα ντροπιαστούν»
- Κουτσούμπας: Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Μητσοτάκης ζήτησε και έδωσε συγκατάθεση για τις υποκλοπές, είναι στις βασικές αρχές του τέτοιες πρακτικές



