Ελευθερόπουλος με βοηθό Βενετίδη στον πάγκο του Πανθρακικού
Μόλις λίγα 24ωρα έμεινε «ορφανή» η θέση του προπονητή στον Πανθρακικό, καθώς ο διάδοχος του Μανουέλ Ρόκα, στον πάγκο της ακριτικής ομάδας θα είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με άμεσο συνεργάτη τον Στέλιο Βενετίδη. Ο Πανθρακικός που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς ήταν η πρώτη ομάδα της Σούπερ Λιγκ που προχώρησε σε απόλυση προπονητή και ήδη από την Παρασκευή, ο Ελευθερόπουλος βρίσκεται στην Κομοτηνή, δίνοντας τα χέρια με τον Δημήτρη Τζελέπη.
Μόλις λίγα 24ωρα έμεινε «ορφανή» η θέση του προπονητή στον Πανθρακικό, καθώς ο διάδοχος του Μανουέλ Ρόκα, στον πάγκο της ακριτικής ομάδας θα είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με άμεσο συνεργάτη τον Στέλιο Βενετίδη.
Ο Πανθρακικός που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς ήταν η πρώτη ομάδα της Σούπερ Λιγκ που προχώρησε σε απόλυση προπονητή και ήδη από την Παρασκευή, ο Ελευθερόπουλος βρίσκεται στην Κομοτηνή, δίνοντας τα χέρια με τον Δημήτρη Τζελέπη.
Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του «Ελέ» ως πρώτος προπονητής σε ομάδας της Σούπερ Λιγκ, καθώς το πρώτο ήταν στον Πανιώνιο τη σεζόν 2012-2013.
Από εκεί και πέρα ακολούθησε το διάστημα στην Κύπρο (2013-2014) με την ΑΕΚ Λάρνακας και πέρυσι ο Ολυμπιακός Βόλου στη Football League, όπου και συνεργάστηκε με τον Βενετίδη.
Μάλιστα, το πιθανότερο είναι και οι δύο να κάνουν ντεμπούτο στον αμέσως επόμενος αγώνα του Πανθρακικού κόντρα στην Καλλονή την Τετάρτη.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.