Τελευταίο αντίο στη σπουδαία Μαρία Χορς
Σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, αποχαιρέτησαν σήμερα, Παρασκευή, την σπουδαία χορογράφο Μαρία Χορς, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.
Σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, αποχαιρέτησαν σήμερα, Παρασκευή, την σπουδαία χορογράφο Μαρία Χορς, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Για τη μεγάλη δασκάλα που σημάδεψε γενιές και γενιές χορευτών και ηθοποιών, μίλησαν μεταξύ άλλων ο γγ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κατσιαδάκης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Στάθης Λιβαθινός, η Ιουλίτα Ηλιοπούλου και η στενή της φίλη Αλίκη Καγιαλόγλου.
Τη γυναίκα που συνέδεσε το όνομά της με την ολυμπιακή φλόγα για 70 χρόνια, συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία πολλοί μαθητές και μαθήτριές της, οι πρωθιέρειες Θεοδώρα Σιάρκου, Κατερίνα Διδασκάλου, Μαρία Παμπούκη, Θάλεια Προκοπίου, Ινώ Μενεγάκη, Κατερίνα Λέχου, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, ο Λάμπης Νκολάου, ο Γιάννης Βούρος, η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Γιώργος Μεσσάλας, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Νίκος Καραθάνος κ.ά.
Στεφάνια απέστειλαν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, το Ωδείο Αθηνών, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων, οι Έλληνες χορογράφοι, το Μορφωτικό Ίδρυμα της Εθνικής Τράπεζας, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ΕΛΚ Μύρων Μιχαηλίδης κ.λπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Τρελάθηκε» ο Γιόκιτς: Έκανε «ντου» στη μισή ομάδα των Θάντερ (vid)
- Στους δρόμους για το δυστύχημα στα Τέμπη τρία χρόνια μετά – Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα
- «Θα εξαλείψουμε την υπαρξιακή απειλή του Ιράν» διαμηνύει ο Νετανιάχου και ευχαριστεί τον Τραμπ
- Ολοκληρώνεται η εξαγορά των ιστορικών φωτογραφιών των εκτελεσθέντων στην Καισαριανή
- O Λιονέλ Μέσι και η Ίντερ Μαϊάμι θα επισκεφτούν τον Λευκό Οίκο και τον Ντόναλντ Τραμπ
- Έκτακτο ΚΥΣΕΑ μετά τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

