Φιλική νίκη της Βραζιλίας με Χουλκ
Η Βραζιλία επικράτησε 1-0 της Κόστα Ρίκα, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην πόλη Χάρισον των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την έναρξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Χουλκ πέτυχε στο 10ο λεπτό το μοναδικό γκολ της «σελεσάο», η οποία θα παραμείνει και τις επόμενες ημέρες στις ΗΠΑ, καθώς την Τρίτη αντιμετωπίζει στο Φόξσμπορο την ομάδα των ΗΠΑ.
Η Βραζιλία επικράτησε 1-0 της Κόστα Ρίκα, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην πόλη Χάρισον των ΗΠΑ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την έναρξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Χουλκ πέτυχε στο 10ο λεπτό το μοναδικό γκολ της «σελεσάο», η οποία θα παραμείνει και τις επόμενες ημέρες στις ΗΠΑ, καθώς την Τρίτη αντιμετωπίζει στο Φόξσμπορο την ομάδα των ΗΠΑ.
Σε άλλο φιλικό που έγινε τα ξημερώματα στο Σαντιάγκο, η Χιλή επικράτησε 3-2 της Παραγουάης, χάρη σε δύο γκολ του Γκουτιέρες (7΄ και 63΄) κι ένα του Αλέξις Σάντσες (82΄). Για τους ηττημένους σκόραραν ο Φάμπρο (50΄) και ο Χόρχε Μπενίτες του Ολυμπιακού (51΄).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γεύμα εργασίας του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά με τον Αρχιεπίσκοπο και μέλη της Ιεράς Συνόδου
- Προσφέρουμε τροφές για 50 αδέσποτες γατούλες – Στο πλευρό τους εθελόντρια
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (5/6): Δράση με Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Roland Garros
- Παράνομος τζόγος: Φρένο στις τράπεζες για τα κέρδη από μη αδειοδοτημένους παρόχους
- Άννα Πρέλεβιτς: Οι πρώτες ημέρες με τις δίδυμες κόρες της που γεννήθηκαν πρόωρα
- ΣΥΡΙΖΑ: Χώρο στην ΕΛΑΣ ή μέτωπο στον Τσίπρα – Ανάμεσα σε παραιτήσεις και αμφισβήτηση ο Φάμελλος




