Πορεία διαμαρτυρίας απο οπαδούς του Αρη
Πορεία διαμαρτυρίας σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, απαιτώντας της συμμετοχή της ομάδας στην καινούργια αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής, διοργάνωσαν σήμερα, Τετάρτη, οπαδοί του Αρη.
Πορεία διαμαρτυρίας σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, απαιτώντας της συμμετοχή της ομάδας στην καινούργια αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής, διοργάνωσαν σήμερα, Τετάρτη, οπαδοί του Αρη.
Περισσότεροι απο 2000 υποστηρικτές του συλλόγου, με αφετηρία το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, λίγο μετά τις 20:00, διέσχισαν την πόλη, φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας φέιγ βολάν, ζητώντας την άνοδο της ομάδας στο δεύτερο τη τάξει εγχώριο πρωτάθλημα, όπως προτάσσουν οτι δικαιούται.
«Δώστε λύση στο πρόβλημα του Αρη, την πόλη θα την κάψουμε δεν παίρνουμε χαμπάρι» ανέφεραν, μεταξύ άλλων. Σε διοικητικό επίπεδο, οι ιθύνοντες του κατέθεσαν σήμερα στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έφεση, στο πλαίσιο της προσπαθείας που καταβάλλεται για την εξασφάλιση της ανόδου της ομάδας απο τη Γ´ στη Β´ Εθνική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ινφαντίνο: «Έτσι θα αλλάξει το οφσάιντ, πιο δίκαιο το ποδόσφαιρο με το VAR, να περιοριστούν οι διακοπές στα ματς»
- Συνεργάτης του Έλληνα kickboxer για την άγρια επίθεση στη Σερβία: «Μπήκαν 100 άτομα στο ρινγκ και μας βαρούσαν ανελέητα»
- ΑΑΔΕ: Προσωρινό λουκέτο σε δεκάδες ψηφιακές υπηρεσίες – Ποιες εφαρμογές βγαίνουν εκτός λειτουργίας
- Μεντβέντεφ: Ο Ζελένσκι θα πρέπει να κρύβεται για το υπόλοιπο της ζωής του μετά την επίθεση στον Πούτιν
- «Ο Λούκα Μόντριτς είναι η καλύτερη μεταγραφή φέτος»
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Σπάει όλα τα ρεκόρ 5 μήνες προτού βγει στις σκοτεινές αίθουσες

