Συνελήφθη νονός της Καμόρα εν ώρα… ηλιοθεραπείας
Ένα ηγετικό στέλεχος της Καμόρα, της ναπολιτάνικης μαφίας, το όνομά του οποίου περιλαμβανόταν στη λίστα με τους 100 πιο επικίνδυνους καταζητούμενους στην Ιταλία, συνελήφθη σήμερα ενώ έκανε... ηλιοθεραπεία σε παραλία κοντά στη Ρώμη.
Ένα ηγετικό στέλεχος της Καμόρα, της ναπολιτάνικης μαφίας, το όνομά του οποίου περιλαμβανόταν στη λίστα με τους 100 πιο επικίνδυνους καταζητούμενους στην Ιταλία, συνελήφθη σήμερα ενώ έκανε… ηλιοθεραπεία σε παραλία κοντά στη Ρώμη.
Ο Τζουζέπε Αμέντολα, που ήταν καταζητούμενος από το 2012, είχε νοικιάσει ένα εξοχικό για την οικογένειά του στην παραθαλάσσια κωμόπολη Τορβαϊάνικα, στα νότια της Ρώμης, για να περάσει τις διακοπές του.
Ο αποκαλούμενος και «Πέπε ο Γκαλιόνε» (Πέπε το Χαμίνι), ο αρχηγός της μαφιόζικης οικογένειας Κοντίνι-Λικιάρντι κατηγορείται για εκβιασμούς, ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και συμμετοχή σε μαφιόζικη οργάνωση.
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν δεν πρόβαλε καμία αντίσταση και, όπως διαπιστώθηκε, ήταν άοπλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ο Τραμπ λέει ότι οι ΗΠΑ δεν θέλουν να καταστρέψουν τις υποδομές του Ιράν – «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ»
- Σημαντικά ευρήματα από το ναυάγιο του πλοίου «ΜΕΝΤΩΡ» στα Κύθηρα
- «Παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα θα αποτελέσουν Βέσελι, Ερνανγκόμεθ και Φαλ»
- The Expla-in Project| Πόλεμος, εικόνα και απάτη: Πώς η AI και τα viral βίντεο απειλούν την ενημέρωση;
- Αγωγή της εγκυκλοπαίδειας Britannica στην OpenAI για τα λήμματα που εκπαίδευσαν το ChatGPT
- Σκάφος της Frontex βούλιαξε στο Καστελόριζο – Πληροφορίες για δύο ελαφρά τραυματίες





