Θετικοί σε επανέλεγχο ντόπινγκ 28 αθλητές ανακοίνωσε η IAAF
Η IAAF ανακοίνωσε ότι 28 αθλητές του στίβου που αγωνίστηκαν στα παγκόσμια πρωταθλήματα του 2005 στο Ελσίνκι και το 2007 στην Οσάκα βρέθηκαν θετικοί σε επανέλεγχο ντόπινγκ που έκανε στα δείγματά τους η Διεθνής Ομοσπονδία. Σύμφωνα με την IAAF, οι περισσότεροι αθλητές έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση και πολύ λίγοι είναι ακόμα εν ενεργεία.
Η IAAF ανακοίνωσε ότι 28 αθλητές του στίβου που αγωνίστηκαν στα παγκόσμια πρωταθλήματα του 2005 στο Ελσίνκι και το 2007 στην Οζάκα βρέθηκαν θετικοί σε επανέλεγχο ντόπινγκ που έκανε στα δείγματά τους η Διεθνής Ομοσπονδία.
Σύμφωνα με την IAAF, οι περισσότεροι αθλητές έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση και πολύ λίγοι είναι ακόμα εν ενεργεία.
Συνολικά υπήρξαν 32 αρνητικά δείγματα από τους 28 αθλητές, ανέφερε η IAAF, η οποία ανέφερε ότι «προσωρινά τους αποβάλλει», ενώ αναφέρει ότι κανείς από τους αθλητές δεν θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου στις 22 Αυγούστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα




