Ήττα του Αστέρα από τη Φίτεσε με 2-1 στο Άρνεμ
Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε 3-2 από την πιο έτοιμη και γηπεδούχο Φίτεσε σε φιλική αναμέτρηση στο Άρνεμ. Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ στο 19΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάννου, αλλά τους «πρόδωσε» η έλλειψη διάρκεια στην άμυνα, με τους Ολλανδούς να γράφουν στο 58΄ το 3-1 (36΄ πεν. Μπράουν, 40΄, 58΄ Ράσικα). Το μόνο που κατάφερε ο Αστέρας ήταν να μειώσει στο 90΄ με τον Τσοκάνη.
Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε 3-2 από την πιο έτοιμη και γηπεδούχο Φίτεσε σε φιλική αναμέτρηση στο Άρνεμ.
Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ στο 19΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάννου, αλλά τους «πρόδωσε» η έλλειψη διάρκεια στην άμυνα, με τους Ολλανδούς να γράφουν στο 58΄ το 3-1 (36΄ πεν. Μπράουν, 40΄, 58΄ Ράσικα). Το μόνο που κατάφερε ο Αστέρας ήταν να μειώσει στο 90΄ με τον Τσοκάνη.
Ο Φακούντο Μπερτόγλιο πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του και, μάλιστα, κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ο Αστέρας άνοιξε το σκορ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:
Α΄ημίχρονο: Θεοδωρόπουλος, Μούκαμ, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Δημούτσος, Φούντας, Μπερτόγλιο, Γιάννου.
Β΄ημίχρονο: Κοσίτσκι, Κιτοκό, Αλόκο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Τορμένα, Ντουντού, Γουάτο, Σκούρτης, Μάσα, Μπαράλες.
ΦΙΤΕΣΕ: Ρουμ, Φαν ντε Βερφ, Λίντραμ, Μπράουν, Καζασβίλι, Ολινικ, Νακάμπα, Ράσικα, Μπέικερ, Αχεντεχ, Κασία
Στον πάγκο: Λέλιβελντ, Κόρενιουκ, Μέρκαν, Γκάου, Βελτούιζεν
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- K‑POP Demon Hunters: Το απόλυτο fan‑experience για μικρούς και μεγάλους
- Μυτιλήνη: Κλιμακώνουν οι κτηνοτρόφοι – Νέα κινητοποίηση την Πέμπτη
- Champions League: Μπάγερν – Ρεάλ και Άρσεναλ – Σπόρτινγκ για τα δύο τελευταία «εισιτήρια» των ημιτελικών
- Λέσβος: Στη ΜΕΘ με μικροβιακή μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 30χρονη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης
- Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 300 drones και πυραύλους προς την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Οργή και προβληματισμός στη ΝΔ για τον Μακάριο Λαζαρίδη – Αναμένουν με αγωνία τις αποφάσεις Μητσοτάκη



