Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ατρόμητος και ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με τον Αγκουαζί και ο «Δικέφαλος» ισοφάρισε στο 32΄ με τον Περέιρα.

Μετά από ένα αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα στο 7΄ ο Ούμπιντες ανέλαβε την εκτέλεση του κόρνερ ο Ιτάνζ μετά απο άστοχη έξοδο δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα που κατέληξε στον Αγκουάζι που με κοντινή προβολή έκανε το 1-0 για τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει με τον Αθανασιάδη στο 14΄, αλλά η κεφαλιά που έπιασε από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι, που δυσκολευόντουσαν πολύ να φτάσουν στην περιοχή του Ατρόμητου, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 32΄ όταν ο Τζιόλης βρήκε τον αμαρκάριστο Περέιρα στην μικρή περιοχή των γηπεδούχων και αυτός με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 35΄ ο Ναπολεόνι προσπάθησε να δώσει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του με δυνατό σουτ στην κίνηση, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Ιτάνζ που έκανε ωραία απόκρουση.

Η πρώτη καλή ευκαιρία της επανάληψης ήταν για την ομάδα του Περιστέριου με τον Πίτου Γκαρσία να εκτελεί το φάουλ από τα δεξιά και η μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ιτάνζ.

Στο 83΄ ο ΠΑΟΚ έχασε πολύ καλή ευκαιρία να κάνει την ολική ανατροπή όταν μετά από ωραίο συνδυασμό του Περέιρα με τον Αθανασιάδη ο τελευταίος σούταρε, αλλά ο Μπάρκας, που είχε μπει στον αγώνα ένα λεπτό πριν στην θέση του Γκομπούνοφ που τραυματίστηκε, απέκρουσε διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.

Στο 89΄ ο Καραμάνος έχασε τεράστια ευκαιρία να δώσει την νίκη στην ομάδα όταν μετά από μπαλιά του Καραμάνου βγήκε απέναντι από τον Ιτάνζ, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ είχε ακόμα μια ευκαιρία να φύγει με το διπλό από το Περιστέρι, αλλά ο Μπάρκας έκανε ακόμα μια σωτήρια επέμβαση για την ομάδα του αποκρούοντας με δυσκολία το σουτ του Πόζογλου στην αριστερή του γωνία.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ με 3 βαθμούς, πίσω από τον Παναθηναϊκό που έφτασε τους 5, ενώ ο Ατρόμητος ισοβαθμεί με τον Αστέρα Τρίπολης στην 3η θέση με 1 βαθμό.

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)

Κίτρινες: Κιβρακίδης, Γκαρσία, Αγκουάζι –Τζιόλης, Βίτορ, Αθανασιάδης, Ρατς

Ατρόμητος (Ν. Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ (82΄ Μπάρκας), Γκαρσία (62΄ Δημούτσος), Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος (50΄ Κοντοές), Αγκουαζί, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Καραμάνος.

ΠΑΟΚ( Γ.Γεωργιάδης): Ιτανζ, Ρατς, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κάτσε (85΄ Πόζογλου), Νομπόα, Τζιόλης, Μακ, Περέιρα, Αθανασιάδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ