Εν μέρει… δικαίωση για τον ΟΦΗ που θα παίξει με τον Ατρόμητο
Μερικώς δεκτή έγινε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ η προσφυγή της ΠΑΕ ΟΦΗ, κατά της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ, κρίνοντας ότι κακώς δεν ορίστηκε η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αντιθέτως, η δευτεροβάθμια επιτροπή απέρριψε την προσφυγή της κρητικής ομάδας στο σκέλος της αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών.
Μερικώς δεκτή έγινε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ η προσφυγή της ΠΑΕ ΟΦΗ, κατά της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ, κρίνοντας ότι κακώς δεν ορίστηκε η αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Αντιθέτως, η δευτεροβάθμια επιτροπή απέρριψε την προσφυγή της κρητικής ομάδας στο σκέλος της αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών, λόγω οφειλών στους πρώην ποδοσφαιριστές Χόρχε Λόπεζ και Ζόρντι Λόπεζ.
Πλέον το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ καλείται να ορίσει το παιχνίδι Ατρόμητος-ΟΦΗ σε νέα ημερομηνία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οικονόμου κατά Σκέρτσου: Δεν έχει επαρκή επαφή με την πραγματικότητα
- ΗELLO!: Έρχεται την Τετάρτη στα περίπτερα
- Γενικολογίες από Μαρινάκη για νέα μέτρα στήριξης
- Διεθνής Αμνηστία: Έκθεση κόλαφος για την Ελλάδα – Σε πρώτο πλάνο προσφυγικό, Τέμπη, καταπάτηση δικαιωμάτων
- Συνεργασία Αποκεντρωμένης Διοίκησης και Δήμων για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας τους
- Πέθανε ο Κυριάκος Σφέτσας – Συνθέτης, οραματιστής, πιανίστας της Κάλλας – «Ευπατρίδης της τέχνης»





