Tην ανατροπή και την πρόκριση ψάχνει ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη
Με στόχο την ανατροπή του εις βάρος του 2-0 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ουκρανική Ντνίπρο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (22:05, ΑΝΤ-1) στην φάση των «32» στο Εuropa League. Ο Βίτορ Περέϊρα δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» με επιθετικούς προσανατολισμούς, καθώς για να ελπίζει σε πρόκριση χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ και ανυπερθέτως ένα, το ταχύτερο δυνατόν.
Με τις δεύτερες αναμετρήσεις, ολοκληρώνεται σήμερα, Πέμπτη, η φάση των «32» στο Εuropa League και το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί (22:05, ΑΝΤ-1) την Ντνίπρο, στην ρεβάνς του 2-0 στο Κίεβο.
Ο Βίτορ Περέϊρα δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» με επιθετικούς προσανατολισμούς, καθώς για να ελπίζει σε πρόκριση χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ και ανυπερθέτως ένα, το ταχύτερο δυνατόν.
Παράλληλα, βέβαια, οι παίκτες του Ολυμπιακού, οφείλουν να δώσουν μεγάλη προσοχή στην αμυντική λειτουργία, καθώς εάν οι Ουκρανοί καταφέρουν να σκοράρουν, η υπόθεση πρόκριση θα απομακρυνθεί αισθητά.
Από τους υπόλοιπους αγώνες, ξεχωρίζουν τα «ζευγάρια» Αθλέτικ Μπιλμπάο-Τορίνο, Γκλάντμπαχ-Σεβίλη, Λέγκια Βαρσοβίας-Αγιαξ, Ντιναμό Μόσχας-Αντερλεχτ, Ντιναμό Κιέβου-Γκινγκάμπ, Σάλτσμπουργκ-Βιγιαρεάλ, Φέγενορντ-Ρόμα, Τότεναμ-Φιορεντίνα, Ιντερ-Σέλτικ και Μπεσίκτας-Λίβερπουλ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα (σ.σ. σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα), έχει ως εξής:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Ντνίπρο (Ουκρανία) (0-2) 26/2
Έβερτον (Αγγλία)-Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) (4-1) 26/2
Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία)-Τορίνο (Ιταλία) (2-2) 26/2
Γκλάντμπαχ (Γερμανία)-Σεβίλη (Ισπανία) (0-1) 26/2
Σπόρτινγκ Λισ. (Πορτογαλία)-Βόλφσμπουργκ (Γερμανία) (0-2) 26/2
Λέγκια Βαρσοβίας-Πολωνία)-Άγιαξ (Ολλανδία) (0-1) 26/2
Μπριζ (Βέλγιο)-Άαλμποργκ (Δανία) (3-1) 26/2
Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία)-Άντερλεχτ (Βέλγιο) (0-0) 26/2
Νάπολι (Ιταλία)-Τραμπζονσπόρ (Τουρκία) (4-0) 26/2
Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)-Γκινγκάμπ (Γαλλία) (1-2) 26/2
Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)-Βιγιαρεάλ (Ισπανία) (1-2) 26/2
Φέγενορντ (Ολλανδία)-Ρόμα (Ιταλία) (1-1) 26/2
Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης (Ρωσία)-Αϊντχόφεν (Ολλανδία) (1-0) 26/2
Μπεσίκτας (Τουρκία)-Λίβερπουλ (Αγγλία) (0-1) 26/2
Φιορεντίνα (Ιταλία)-Τότεναμ (Αγγλία) (1-1) 26/2
Ιντερ (Ιταλία)-Σέλτικ (Σκοτία) (3-3) 26/2
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Μπάγερν επενδύει στο μέλλον: Στο στόχαστρο ο 16χρονος Κβαρατσκέλια
- Άντριου και Μάντελσον: Η καμπάνια κατά της παιδικής κακοποίησης που τους οδήγησε στον κύκλο του Έπσταϊν
- Αιματηρό επεισόδιο σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδας: Καταζητείται ο ο 21χρονος δράστης
- Floyd Mayweather vs Iron Mike Zambidis στην Αθήνα – Eνας αγώνας που γράφει ιστορία
- Ελλάδα – Αυστραλία 6-17: Ηττήθηκε και τώρα «τελικός» με Ιαπωνία
- Η Stoiximan εγκαινιάζει τα νέα της γραφεία στη Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο



