Στα προημιτελικά Βαβρίνκα και Ουίλιαμς
Η Σερένα Ουίλιαμς προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open, που διεξάγεται στην Μελβούρνη, καθώς σε αγώνα για την φάση των «16», επικράτησε 2-6, 6-3, 6-2 της Ισπανίδας, Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα.
Η Σερένα Ουίλιαμς προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open, που διεξάγεται στην Μελβούρνη, καθώς σε αγώνα για την φάση των «16», επικράτησε 2-6, 6-3, 6-2 της Ισπανίδας, Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα.
Στον επόμενο γύρο, η Αμερικανίδα επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, θ΄αντιμετωπίσει την Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα από την Σλοβακία, που νίκησε 6-2, 3-6, 6-3 την Ρωσίδα, Βικτόρια Αζαρένκα.
Παράλληλα ο Σταν Βαβρίβνκα επιβεβαίωσε δύσκολα τα προγνωστικά και προκρίθηκε στα προημιτελικά, καθώς νίκησε με 3-1 τον Γκιγιέρμο Γκαρσία Λόπες. Ο 29χρονος Ελβετός έδωσε το πρώτο του δυνατό τεστ στη Μελβούρνη για φέτος και το ξεπέρασε με επιτυχία, επικρατώντας του μαχητικού Ισπανού με 7-6 (2), 6-4, 4-6, 7-6 (8).
Ο Βαβρίνκα, που πέρσι κατέκτησε το τουρνουά, προκρίθηκε στην 8άδα του Australian Open για 3η φορά στην καριέρα του
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: Ο πιο αντιθεσμικός πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης – Νομίζει ότι μιλά σε Λωτοφάγους
- Επική τούμπα της Cardi B όταν πήγε να κάνει lap dance σε ρομπότ και αυτό έπεσε πάνω της
- Έρχονται αλλαγές για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Τι θα ισχύσει με τα πρόστιμα
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και Μετρό – Αναλυτικά οι τροποποιήσεις
- Γιαννάκος: Επίσκεψη στα τραυματισμένα παιδιά από το ναυάγιο στη Χίο – «Μπράβο» στους υγειονομικούς
- Ο τρόμος πίσω από τα πονταρίσματα


