Στον ΑΠΟΕΛ ο Κακιούζης, τέλος από την ΑΕΝΚ
Τη λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Κακιούζη, μετά από προσωπική επιθυμία του επί σειρά ετών αρχηγού της εθνικής ανδρών, ανακοίνωσε η ΑΕ Νέας Κηφισιάς. Ο βετεράνος φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ.
Τη λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Κακιούζη, μετά από προσωπική επιθυμία του επί σειρά ετών αρχηγού της εθνικής ανδρών, ανακοίνωσε η ΑΕ Νέας Κηφισιάς. Ο βετεράνος φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ.
Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΝΚ αναφέρει:
«Η ΚΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Μιχάλη Κακιούζη. Ο αθλητής για προσωπικούς του λόγους, εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στο κυπριακό πρωτάθλημα. Η διοίκηση της Κηφισιάς, εκτιμώντας την προσφορά του στην ομάδα αλλά και την ιστορία του ως αθλητή, στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, αποδέχθηκε το αίτημά του και τον αποδέσμευσε. Η ΚΑΕ Κηφισιά ευχαριστεί θερμά τον Μιχάλη Κακιούζη για την συνεισφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Γερμανός ΥΠΕΞ στην Κίνα για «σκληρές» εμπορικές και πολιτικές διαπραγματεύσεις
- Δημοσιογράφος δολοφονήθηκε στο Περού από δύο ενόπλους καθώς επέστρεφε από ρεπορτάζ
- Αποτυχημένο πραξικόπημα στο Μπενίν: Η Νιγηρία συνέδραμε με στρατό για να καταστείλει την απόπειρα
- Όταν ο προτεινόμενος ως νέος αρχηγός της Μοσάντ τραυματίζονταν βαριά την 7η Οκτωβρίου [βίντεο]
- Το Παρίσι θέλει να «εξορίσει» τα SUV και τα μεγάλα αυτοκίνητα
- Tι δώρα στέλνουν οι οικονομικοί σύμβουλοι στους πελάτες τους όταν αυτοί έχουν τα πάντα;