Ενότητα ζητούν με κοινή επιστολή επτά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
Συνεχίζεται στο ΠΑΣΟΚ ο αντίκτυπος από τη συνάντηση Βενιζέλου - Παπανδρέου και την επιστολή του πρώην πρωθυπουργού. Την ώρα που διαμορφώνονται τα δύο μέτωπα, με κοινή επιστολή τους επτά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν ενότητα στο Κίνημα, τασσόμενοι υπέρ της στρατηγικής του προέδρου του κόμματος. Το απόγευμα πραγματοποιούν συνάντηση στη Θεσσαλονίκη νεολαίοι που στηρίζουν τον Γ.Παπανδρέου.
Συνεχίζεται στο ΠΑΣΟΚ ο αντίκτυπος από τη συνάντηση Βενιζέλου – Παπανδρέου και την επιστολή του πρώην πρωθυπουργού, με την οποία ζητά έκτακτο συνέδριο και εκλογή νέας ηγεσίας από τη βάση.
Την ώρα που διαμορφώνονται τα δύο μέτωπα μέσα στο Κίνημα, με επιστολή τους επτά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν ενότητα και τασσόμενοι υπέρ της στρατηγικής του προέδρου του κόμματος.
Συγκεκριμένα, οι Ι. Δριβελέγκας, Δ. Κρεμαστινός, Ι. Κουτσούκος, Χρ. Γκόγκας, Μιχ. Κασσής, Δ. Σαλτούρος και Πυρ. Δήμας τάσσονται υπέρ της συμπαράταξης του ΠΑΣΟΚ με όλους όσοι στρατευθούν «στο εγχείρημα της Δημοκρατικής Παράταξης, μέσα από ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες».
Στην κοινή επιστολή τους, οι επτά βουλευτές τονίζουν ότι πρέπει να «σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να λειτουργήσουμε με το απαραίτητο πνεύμα ενότητας, χωρίς επιστροφή σε ξεπερασμένες από τα πράγματα αντιπαραθέσεις, που δεν εξυπηρετούν ούτε τη χώρα ούτε την παράταξη».
Ουσιαστικά, η συγκεκριμένη κίνηση ερμηνεύεται ως απάντηση στις δηλώσεις βουλευτών όπως οι Φ. Σαχινίδης, Θ. Μωραΐτης και Συμ. Κεδίκογλου, οι οποίοι τάχθηκαν εξαρχής υπέρ του Γ. Παπανδρέου.
Επιπλέον, έκκληση υπέρ της ενότητας στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε χθες και ο Απ. Κακλαμάνης.
Την ίδια ώρα, σήμερα, Παρασκευή, στις 19:30 οι νεολαίοι του Γιώργου Παπανδρέου οργανώνουν στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης συνάντηση με το σύνθημα «Εμείς πάμε! Εσύ θα έρθεις;»
Η πρόσκληση απευθύνεται μέσω Facebook, ενώ έχει δημιουργηθεί και σχετικό βίντεο.
Η.Κ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ατρόμητος-ΟΦΗ 1-2: Ο Φούντας «χτύπησε» δυο φορές και εκτόξευσε τους Κρητικούς
- LIVE: Βόλος – ΑΕΛ Novibet
- Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας
- Χιμένεθ: «Καλή εμφάνιση και νίκη που μας βοηθάει ψυχολογικά εν όψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»
- Νέα πρόεδρος της FMC των ΗΠΑ η Λόρα ΝτιΜπέλα
- Ιταλία: Η σκιά της μαφίας απλώνεται πάνω από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Μιλάνο-Κορτίνα
- «Πιστεύω απολύτως ότι είναι ένοχος για κακοποίηση ανηλίκων» – Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μάικλ Τζάκσον άλλαξε γνώμη
- Πέθανε το ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ακριτίδης – Το μήνυμα της Χαριλάου Τρικούπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![ΕΕ-Ινδία: Η ακτινογραφία της εμπορικής συμφωνίας (FTA) [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/01/ot_India_EE-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 31.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/harrison-steen-j8XE1K9KbKg-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442