Συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Νάνο ως το 2017
Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Νάνο για την παραμονή του Ισπανού μπακ στο Τριφύλλι ως το 2017. Οι δύο πλευρές συζητούσαν επί του θέματος το τελευταίο διάστημα και τελικά έδωσαν τα χέρια, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να ανανεώνεται για επιπλέον έναν χρόνο (έληγε το 2016), με τον Ισπανό να απολαμβάνει και αύξηση των αποδοχών του.
Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Νάνο για την παραμονή του Ισπανού μπακ στο Τριφύλλι ως το 2017.
Οι δύο πλευρές συζητούσαν επί του θέματος το τελευταίο διάστημα και τελικά έδωσαν τα χέρια, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να ανανεώνεται για επιπλέον έναν χρόνο (έληγε το 2016), με τον Ισπανό να απολαμβάνει και αύξηση των αποδοχών του.
Έτσι, τις επόμενες ημέρες, ο Νάνο αναμένεται να περάσει την πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ ώστε να επισημοποιηθεί η συμφωνία του με την ΠΑΕ, υπογράφοντας το νέο συμβόλαιό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το 68% των κωδικών σήμερα μπορεί να παραβιαστεί μέσα σε μία ημέρα
- Συνάντηση Ρούμπιο και αλ Θάνι, εν μέσω φημών για διαμεσολάβηση του Κατάρ στον πόλεμο με το Ιράν
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών

