Νέο πρόβλημα στην Εθνική με τραυματισμό του Τοροσίδη
Μόλις μια ημέρα είπε να... χαλαρώσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι από τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τους Έλληνες διεθνείς εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής (14/11) με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Euro 2016, αλλά την Τετάρτη, ο «πονοκέφαλος» επανήλθε, καθώς ο Βασίλης Τοροσίδης, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πρόγραμμα της προπόνησης.
Μόλις μια ημέρα είπε να… χαλαρώσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι από τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τους Έλληνες διεθνείς εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής (14/11) με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Euro 2016, αλλά την Τετάρτη, ο «πονοκέφαλος» επανήλθε, καθώς ο Βασίλης Τοροσίδης, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πρόγραμμα της προπόνησης.
Tα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν «ήσυχη» την Εθνική και έτσι δύο ημέρες πριν τον αγώνα, ο Τοροσίδης λίγο πριν από την ολοκλήρωσή της απογευματινής προπόνησης, υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική.
Ο αμυντικός της Ρόμα θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του και αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Όσο για τους υπόλοιπους παίκτες, προπονήθηκαν κανονικά το απόγευμα της Τετάρτης (12/11) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το συγκινητικό αντίο του Πολονάρα στο μπάσκετ: «Να με θυμάστε γι’ αυτό που ήμουν»
- The Sopranos: From Serie A to the Greek Super League – 2 Refs and a Scandal …distance (Vids)
- Κηφισιά: Οδηγός μηχανής πετά πέτρες σε γυναίκες – Μία σοβαρά τραυματίας
- Social media: Η «τρέλα» στη Βόρεια Ευρώπη – Ο χάρτης των χρηστών και οι μεγάλες διαφορές ανά χώρα
- «Ανεβαίνουν» τα ασφάλιστρα για επίδοξους δολοφόνους στις ΗΠΑ
- Σκάνδαλα στο Met Gala: Γυμνός εισβολέας, επικός τσακωμός, καπνισμένες τουαλέτες και μια ασεβής Καρντάσιαν



