Μία αγωνιστική για την αγκωνία στον Τσίλντρες , που δέχθηκε «επίθεση» από ρατσιστικά μηνύματα
Με μία αγωνιστική αποκλεισμού από το πρωτάθλημα Αυστραλίας και χρηματικό πρόστιμο ύψους 3.750$ τιμωρήθηκε ο Τζος Τσίλντρες για την αγκωνιά που έδωσε στον Τζέσε Ουάγκσταφ, στη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του Σίδνεϊ Κινγκς με τους Περθ Γουάιλντκατς.
Με μία αγωνιστική αποκλεισμού από το πρωτάθλημα Αυστραλίας και χρηματικό πρόστιμο ύψους 3.750$ τιμωρήθηκε ο Τζος Τσίλντρες για την αγκωνιά που έδωσε στον Τζέσε Ουάγκσταφ, στη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του Σίδνεϊ Κινγκς με τους Περθ Γουάιλντκατς.
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού την γλίτωσε φθηνά και δήλωσε όταν ενημερώθηκε για την ποινή: «πιστεύω πως η διαδικασία ήταν δίκαιη. Έλαβαν υπόψιν το τι έχω κάνει στην καριέρα μου και τον χαρακτήρα μου. Είμαι χαρούμενος που αφήνω όλο αυτό πίσω μου».
Εν τω μεταξύ ο Τσίλντρες αναγκάστηκε να κλείσει προσωρινά τον λογιαριασμό του στο twitter ύστερα από δεκάδες απαράδεκτα ρατσιστικά μηνύματα που δέχτηκε μετά το παραπάνω συμβάν.
«Πιστεύω πως παντού υπάρχουν κακά μήλα. Έκανα «μπλοκ» όσους μεμονωμένα μου «επιτέθηκαν». Ίσως κάνω ένα μικρό διάλειμμα από το twitter τις επόμενες ημέρες» είπε χρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συμμαχία ανταγωνιστών στους ημιαγωγούς – H Nvidia επενδύει για τη σωτηρία της Intel
- «Συνελήφθη ο παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Άντριου Γκάουντλοκ, με ποσότητα ναρκωτικών»
- Η Μπιγιονσέ ανήκει πλέον στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους, κάνοντας παρέα στον Jay-Z
- ΒΑΒΟΥΡΑ: Ξαναχτυπά αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- Τραμπ – Νετανιάχου: Συναντώνται στο Μαρ-α-Λάγκο, στο επίκεντρο η δεύτερη φάση της συμφωνίας για τη Γάζα
- Η σταθερότητα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η εγγύηση Σιμεόνε και ο θρύλος ‘Ομπλακ


