Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ μετά από 12 χρόνια
Μετά τη νέα εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά με «θύμα» τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος έμεινε μόνος στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας 13 βαθμούς και μοναδική απώλεια το 1-1 της πρεμιέρας με την ΑΕΛ Καλλονής. Η προηγούμενη φορά που ο ΠΑΟΚ ήταν μόνος πρώτος ήταν τον Δεκέμβριο του 2002, όταν επικράτησε 4-3 της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για το πρωτάθλημα της περιόδου 2002-03!
Μετά τη νέα εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά με «θύμα» τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος έμεινε μόνος στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας 13 βαθμούς και μοναδική απώλεια το 1-1 της πρεμιέρας με την ΑΕΛ Καλλονής.
Η προηγούμενη φορά που ο ΠΑΟΚ ήταν μόνος πρώτος ήταν τον Δεκέμβριο του 2002, όταν επικράτησε 4-3 της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για το πρωτάθλημα της περιόδου 2002-03.
Προπονητής εκείνης της ομάδας, που στο τέλος της περιόδου πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου, ήταν όπως και τώρα ο Αγγελος Αναστασιάδης. Τότε, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, ο Δικέφαλος είχε φτάσει τους 21 βαθμούς και πίσω του ήταν ο Ολυμπιακός με 20.
Η βαθμολογία σε εκείνο το σημείο της περιόδου 2002-03 ήταν:
1. ΠΑΟΚ 21
2. Ολυμπιακός 20
3. Παναθηναϊκός 19
4. Ηρακλής 18
5. Αρης 18
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαριάντα Πιερίδη για το bullying του γιου της: «Το δύσκολο είναι το να βάλεις το σχολείο να ασχοληθεί σοβαρά»
- Ο Μακρόν ψάχνει και για κεντρικό τραπεζίτη – Γιατί παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά ο Βιλερουά
- Κινηματογραφική ληστεία στην Ιταλία: Μασκοφόροι με «μαϊμού» περιπολικά ανατίναξαν χρηματαποστολή
- Το μήνυμα του Γκουαρντιόλα για τον τίτλο και το τέλος της «ξηρασίας» 89 χρόνων
- Γιατί οι Ιταλοί παραγωγοί μπαίνουν μέσα πουλώντας λάδι
- Γκεοργκίεβα (ΔΝΤ): Υποβαθμίζει τις «βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις» του δολαρίου

