Στο δεύτερο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο του Ιnternational Champions Cup, πήρε την δεύτερη σερί της νίκη αυτή την φορά απέναντι στην Ρόμα με 3-2.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μέσα στα 10 τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου σκόραραν τρεις φορές, πρώτα στο 36′ ο Ρούνεϊ από ασίστ του Μάτα άνοιξε το σκορ, τρία λεπτά αργότερα οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Ισπανό να χρίζεται σκόρερ, ενώ ο Άγγλος επιθετικός στις καθυστερήσεις με πέναλτι έγραψε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εκπληκτική έμπνευση του Μίραλεμ Πιάνιτς να σουτάρει πίσω από την σέντρα απέδωσε καρπούς καθώς πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και μείωσε για την Ρόμα.

Στη συνέχεια η «Ρωμαίοι» πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, με τον Τότι στο 89′ από την άσπρη βούλα, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ, ενώ μερικά λεπτά αργότερα η Ρόμα είχε και δοκάρι με τον Καστάν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τζόνστοουν (46’ Άμος), Τζόουνς (46’ Κιν), Έβανς (46’ Σμόλινγκ), Μπλάκετ, Βαλέντσια (46’ Γιανγκ), Κλέβερλι (69’ Τσιτσαρίτο), Ερέρα (46’ Καγκάβα), Τζέιμς (46’ Σο), Γουέλμπεκ (46’ Νάνι), Μάτα (46’ Λίνγκαρντ), Ρούνεϊ (46’ Κιν)

Ρόμα: Σκορούπσκι, Καλαμπρέσι (46’ Σόμνα), Μπενάτια (67’ Μπαλάσα), Ρομανιόλι )46’ Καστάν), Εμάνουελσον (46’ Κόουλ), Ουτσάν (67’ Σανάμπρια), Κεϊτά (67’ Πιάνιτς), Παρέδες (46’ Ναϊνγκολάν), Ιτούρμπε (46’ Λιάλιτς), Ντέστρο (67’ Τότι), Φλορέντσι (67’ Μποριέλο)

Στα πέναλτι κέρδισε η Ίντερ την Ρεάλ

Η Ρεάλ στο πρώτο της παιχνίδι στο τουρνουά των ΗΠΑ, αγωνίστηκε χωρίς πολλά από τα μεγάλα της αστέρια, με τον Μπέιλ να είναι ο μόνος που έπαιξε κόντρα στην Ίντερ, που παρά το τελικό 1-1 οι «νερατζούρι» πήραν τη νίκη στα πέναλτι.

Σε ένα χλιαρό ματς, η «βασίλισσα» προηγήθηκε με ένα φοβερό μακρινό σουτ του Μπέιλ στο 10ο λεπτό ενώ τέσσερα λεπτά πριν είχε στείλει την μπάλα στο δοκάρι.

Οι «νερατζούρι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 68′ με πέναλτι του Ικάρντι, ενώ στην συνέχεια δεν οι ομάδες κινήθηκαν σε «ρηχά νερά» με το σκορ να παραμένει έτσι ως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Οι δύο ομάδες έτσι μοιράστηκαν από έναν βαθμό αλλά έπρεπε να βγει νικητής και με αυτό τον τρόπο οδηγήθηκαν στα πέναλτι όπου η Ίντερ πήρε τελικά την νίκη με 3-2, χάρη στον τερματοφύλακα της, τον Καρίτσο, που απέκρουσε τις εκτελέσεις των Ίσκο και Ιγιαραμέντι ενώ ο Μοσκαρέλ έστειλε την μπάλα άουτ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ντιέγκο Λόπεθ (46’ Χεσούς Φερνάντες), Καρβαχάλ, Πέπε (65’ Μοσκαρέλ), Νάτσο, Γιορέντε, Ιγιαραμέντι, Μεντράν (65’ Ντέρικ), Ίσκο, Βάσκεθ, Ντε Τόμας (53’ Σομπρίνιο), Μπέιλ (53’ Μ. Γιορέντε)

Ίντερ: Χαντάνοβιτς (63’ Καρίτσο), Βίντιτς, Ρανόκια (63’ Αντρεόλι), Χέσους, Ντ’Αμπρόσιο, Τζόναθαν (90’ Μπονατσόλι), Κουζμάνοβιτς (63’ Εμβιλά), Όμπι, Ντοντό (78’ Ναγκατόμο), Μπότα (78’ Λαξάλτ), Ικάρντι

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ