Για… πάντα κάτοικος Μάντσεστερ ο Νασρί
«Πολίτης» μέχρι το 2019 θα είναι ο Σαμίρ Νασρί, αφού ο 27χρονος Γάλλος υπέγραψε την Πέμπτη νέο 5ετές συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι.
«Πολίτης» μέχρι το 2019 θα είναι ο Σαμίρ Νασρί, αφού ο 27χρονος Γάλλος υπέγραψε την Πέμπτη νέο 5ετές συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι.
Παρά το γεγονός ότι ο δεν κλήθηκε καν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας, Ντινιτέ Ντεσάν, στο Μουντιάλ, φαίνεται πως η διοίκηση της Σίτι εκτίμησε την συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και έτσι τον «έδεσε» για «πάντα» στο Μάντσεστερ.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το νέο συμβόλαιο. Πλέον είμαι 27 ετών και πολλοί μεγάλοι προπονητές υποστηρίζουν πως οι μέσοι περνούν τα καλύτερά τους χρόνια μεταξύ 27 και 30. Ελπίζω λοιπόν να περάσω τα καλύτερά μου χρόνια στη Σίτι.
»Μου πήρε λίγο καιρό μέχρι να προσαρμοστώ στη ζωή του Μάντσεστερ, όμως πέρυσι τα πάντα πήγαν τέλεια. Πέρασα υπέροχα και νομίζω πως αυτό φάνηκε και με την απόδοσή μου στο γήπεδο. Γι’ αυτό συμφώνησα στην ανανέωση. Οι οπαδοί μας μας υποστηρίζουν και αυτό μου δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Πλέον περιμένω τη νέα χρονιά στην οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας», ήταν τα λόγια του Γάλλου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το Avengers: Doomsday παίζει με λευκή επιταγή – Η Marvel σπάει κάθε ρεκόρ για το πιο «επικίνδυνο» κινηματογραφικό στοίχημα
- Με στόχο την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Μίλωνα ο Ολυμπιακός
- Αργυροπελεκάνοι: Τι έδειξε έρευνα για την απώλειά τους στη Μικρή Πρέσπα κατά 60%, λόγω της γρίπης των πτηνών
- Ελληνικός αθλητισμός εν έτει 2026: Κομμάτια από το ταβάνι σε αγώνα βόλεϊ πέφτουν στα κεφάλια αθλητριών (vid)
- Κανένα περιθώριο για πρόσθετα μέτρα στο αγροτικό από Μητσοτάκη – «Οι παρεμβάσεις έχουν ανακοινωθεί»
- Παπασταύρου: «Με τη συμφωνία για το αμερικανικό φυσικό αέριο υλοποιείται το όραμα της Ελλάδας να καταστεί ενεργειακός κόμβος»

