Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Όλιβερ Λαφαγέτ
Σε προφορική συμφωνία με τον Όλιβερ Λαφαγέτ ήρθε ο Ολυμπιακός, με τον Αμερικανό κόμπο γκαρντ να είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο με τους «ερυθρολεύκους». O Κυπελλούχος Ευρώπης στο EuroCup με τη Βαλένθια, μέτρησε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Uleb μέσο όρο 8.9 πόντους, 1.7 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά αγώνα.
Σε προφορική συμφωνία με τον Όλιβερ Λαφαγέτ ήρθε ο Ολυμπιακός, με τον Αμερικανό κόμπο γκαρντ να είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο με τους «ερυθρολεύκους».
O Κυπελλούχος Ευρώπης στο EuroCup με τη Βαλένθια, μέτρησε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Uleb μέσο όρο 8.9 πόντους, 1.7 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά αγώνα.
Ο 30χρονος έχει αρκετή ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς το 2010 βρέθηκε στην Παρτιζάν, ενώ το 2011 φόρεσε τη φανέλα της Μακάμπι Ασντοντ.
Τη σεζόν 2011-12 βρέθηκε στην Προκόμ, ενώ το τέλος του 2012 το πέρασε στην Αναντολού Εφές.
Την αγωνιστική περίοδο 2012-13 ενίσχυσε τη Ζαλγκίρις Κάουνας και τελευταία του στάση ήταν την περσινή σεζόν στην Ισπανία για λογαριασμό της Βαλένθια, με την οποία και κατέκτησε το EuroCup.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Η επίθεση-φωτιά, οι «κατοστάρες» και τα ιστορικά ρεκόρ που κυνηγάει
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι υπό όρους οι εφοριακοί που κατηγορούνται για «φακελάκια» – Τι είπαν στις απολογίες τους
- Ανακωχή: «Φιλάω το χέρι του Αχιλλέα, φονιά του γιου μου»
- Στον κόσμο του «6-7»: Τι σημαίνει το meme που λατρεύει η Gen Alpha και δεν καταλαβαίνουν οι γονείς
- ΠΑΣΟΚ: Ανέξοδες μαγκιές του Γεωργιάδη, να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας για τις δηλώσεις περί ρουσφετιών
- Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς


