Άνοιξε πυρ κατά του Φεγγαριού επειδή είδε τον κομήτη του Χάλεϊ
Η αστυνομία της Αριζόνα κλήθηκε για τη σύλληψη ενός 39χρονου, ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες άρχισε να πυροβολεί το Φεγγάρι, επειδή -όπως είπε στην φίλη του- είδε τον κομήτη του Χάλεϊ. Η αστυνομία τον συνέλαβε για οπλοκατοχή και αντίσταση κατά της Αρχής.
Η αστυνομία της Αριζόνα κλήθηκε για τη σύλληψη ενός 39χρονου, ο οποίος σύμφωνα με τις καταγγελίες άρχισε να πυροβολεί το Φεγγάρι, επειδή -όπως είπε στην φίλη του- είδε τον κομήτη του Χάλεϊ.
Αργότερα ο άνδρας παραδέχθηκε ότι είχε καπνίσει μαριχουάνα. Η αστυνομία τον συνέλαβε για οπλοκατοχή και αντίσταση κατά της Αρχής.
Ο ίδιος δήλωσε αργότερα ότι δεν είχε σκοπό να βλάψει κανέναν.
Για την ιστορία, ο κομήτης του Χάλεϊ κάνει την εμφάνισή του στην περιοχή της Γης κάθε 75 με 76 χρόνια. Το τελευταίο πέρασμα ήταν το 1986 και το επόμενο αναμένεται το 2061.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νότια Αφρική: Δολοφονείται μάρτυρας για εγκλήματα του δικαστικού συστήματος
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία

