Τέσσερις εβδομάδες εκτός δράσης ο Πικέ
Σοβαρά προβλήματα στη στελέχωση της αμυντικής γραμμής της θα έχει η Μπαρτσελόνα, μετά τον τραυματισμό του Ζεράρ Πικέ, στοΝ πρώτο προημιτελικό του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (1-1).
Σοβαρά προβλήματα στη στελέχωση της αμυντικής γραμμής της θα έχει η Μπαρτσελόνα, μετά τον τραυματισμό του Ζεράρ Πικέ, στοΝ πρώτο προημιτελικό του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (1-1).
Ο διεθνής Ισπανός στόπερ τραυματίστηκε στη λεκάνη, ύστερα από άσχημη πτώση που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους «ροχιμπλάνκος», και, όπως ανακοίνωσαν οι Καταλανοί, θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.
Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να παίξει στη ρεβάνς με την Ατλέτικο, αλλά και σε άλλα σημαντικά παιχνίδια για το ισπανικό πρωτάθλημα.
Υπενθυμίζεται ότι μία εβδομάδα πριν τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ άουτ ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Βαλντές, ενω εκτός δράσης είναι και ο Πουγιόλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών

