Στον… πάγο προσωρινά η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ
Την προσωρινή διακοπή της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε χθες, Τετάρτη, το δικαστήριο, έπειτα από ενέργειες του δικηγόρου Χάρη Οικονομόπουλου, ο οποίος προσπαθούσε εδώ και καιρό την παύση της διαδικασίας ώστε να τελεσιδικήσει η υπόθεση της Ένωσης με των Μάκη Ψωμιάδη. Τελικά τα κατάφερε, αλλά στην ΑΕΚ είναι ενοχλημένοι αφού ως τις 28 Μαρτίου που θα εκδικαστεί η κύρια αγωγή, δεν μπορούν να προχωρήσουν σε διάλυση της ΠΑΕ, που σημαίνει και απαλλαγή από τα χρέη.
Την προσωρινή διακοπή της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε χθες, Τετάρτη, το δικαστήριο, έπειτα από ενέργειες του Χάρη Οικονομόπουλου.
Ο γνωστός δικηγόρος προσπαθούσε εδώ και καιρό την παύση της διαδικασίας ώστε να τελεσιδικήσει η υπόθεση της Ένωσης με των Μάκη Ψωμιάδη.
Τελικά τα κατάφερε, αλλά στην ΑΕΚ είναι ενοχλημένοι αφού ως τις 28 Μαρτίου που θα εκδικαστεί η κύρια αγωγή, δεν μπορούν να προχωρήσουν σε διάλυση της ΠΑΕ, που σημαίνει και απαλλαγή από τα χρέη.
Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Goal», στην ΑΕΚ είναι ενοχλημένοι καθώς θεωρούν πως πρόκειται για προσωπικό ζήτημα του Χάρη Οικονόπουλου, που βάζει «φρένο» στα δικά τους πλάνα, ρισκάροντας τα όσα σχεδιάζουν.
Επιπλέον, αναμένεται να κάνουν προσπάθειες ώστε να τον πείσουν να μην «τραβήξει» το θέμα μετά τα τέλη του μήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάνω από 3 εκατ. Ευρώ για το Νοσοκομείο Ρόδου για υλικοτεχνική αναβάθμιση από την Περιφέρεια
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»
- Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Νηφάλια κρίση και βαθιά πίστη
- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εφ’όλης της ύλης: Η δουλειά, οι κρίσεις πανικού και η «τελεία» στη σχέση-ρουτίνα
- Οι Υποκλοπές, το ρεπορτάζ και οι δημοσιογράφοι



