Παραινέσεις Μίτσελ και πρόκληση καριέρα μία εβδομάδα πριν τη Γιουνάιτεντ
Προσπάθεια τόνωσης ηθικού των παικτών του έκανε ο Μίτσελ μια εβδομάδα πριν από την ιστορική ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ύστερα από τις δύο ήττες από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρολεύκων» ήταν ξεκάθαρος: «Γι' αυτό το ματς ζούμε. Είναι πρόκληση καριέρας και ζωής».
Προσπάθεια τόνωσης ηθικού των παικτών του έκανε ο Μίτσελ μια εβδομάδα πριν από την ιστορική ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ύστερα από τις δύο ήττες από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρολεύκων» ήταν ξεκάθαρος: «Γι’ αυτό το ματς ζούμε. Είναι πρόκληση καριέρας και ζωής».
Η ομιλία του Ισπανού προς τους παίκτες:
«Καταλαβαίνετε όλοι ότι μπροστά, μας περιμένει μία μεγάλη πρόκληση. Είναι πρόκληση καριέρας, ζωής.
Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στα υπόλοιπα, ακόμη κι αν είναι ντέρμπι. Υπήρξα παίκτης και ξέρω. Δέχομαι ότι είχατε και κούραση. Ήταν δύσκολο να είμαστε συγκεντρωμένοι, κάπου σαν να άδειασε η ομάδα μετά τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ.
Ξέρω ότι με τον Παναθηναϊκό επηρεαστήκατε κι από αυτό που έγινε με τον Μάικλ. Κάναμε όμως και λάθη κι αυτά πρέπει να τα διορθώσουμε, να μην τα επαναλάβουμε, γιατί θα στοιχίσουν ακριβά με τη Μάντσεστερ. Ξεχνάμε τα προηγούμενα παιχνίδια και ζούμε για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ.
Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κάνουμε την καλύτερη προετοιμασία. Και θα έχουμε στη συνέχεια την ευκαιρία να απαντήσουμε στους αντιπάλους μας στην Ελλάδα, στο Κύπελλο, που είναι κι ένας τίτλος, γιατί τα ντέρμπι που χάσαμε ήταν στο πρωτάθλημα, που θα το πάρουμε με μία ακόμη νίκη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισημερινός: Ενοπλοι σκότωσαν έξι ανθρώπους σε πλαζ, ανάμεσά τους κορίτσι 2 ετών
- Κόσοβο: Νίκη Κούρτι στις βουλευτικές εκλογές – Μεγάλες πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νεύρα στο Αιγαίο
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Βρετανία: Καμία νέα γεώτρηση στη Βόρεια Θάλασσα – Ιστορική κατάρρευση για τη Βρετανία
- Μπράγκα – Μπενφίκα 2-2: «Πέταξε» δύο βαθμούς η ομάδα του Μουρίνιο, μοίρασε ασίστ ο Παυλίδης (vid)


