Με τιμές… βροχοποιού υποδέχτηκαν Αυστραλοί τον πρωθυπουργό Τόνι Άμποτ
Ανώτατο κυβερνητικό κλιμάκιο, με επικεφαλής τον Αυστραλό πρωθυπουργό Τόνι Άμποτ, πήγε να επιθεωρήσει τις καταστροφές που έχουν υποστεί από την ανομβρία μεγάλες περιοχές στη Νέα Νότια Ουαλία και στο Κουίνσλαντ. Εντούτοις, στις πολιτείες αυτές, όπου είχε σχεδόν δυο χρόνια να βρέξει, «άνοιξαν οι ουρανοί» με αποτέλεσμα οι αγρότες να τους υποδεχτούν ως «βροχοποιούς».
Ανώτατο κυβερνητικό κλιμάκιο, με επικεφαλής τον Αυστραλό πρωθυπουργό Τόνι Άμποτ, πήγε να επιθεωρήσει τις καταστροφές που έχουν υποστεί από την ανομβρία μεγάλες περιοχές στη Νέα Νότια Ουαλία και στο Κουίνσλαντ.
Εντούτοις, στις πολιτείες αυτές, όπου είχε σχεδόν δυο χρόνια να βρέξει, «άνοιξαν οι ουρανοί» με αποτέλεσμα οι αγρότες να τους υποδεχτούν ως «βροχοποιούς».
Η βροχόπτωση ήταν τόση, ώστε ο Αυστραλός πρωθυπουργός και ο υπουργός Γεωργίας Μπάρναμπι Τζόις, υποχρεώθηκαν να αλλάξουν το πρόγραμμα των επισκέψεών τους σε φάρμες.
Ο πρόεδρος της αυστραλιανής Εθνικής Ομοσπονδίας Αγροτών Μπρέντι Φίνλαϊ, που ταξιδεύει μαζί με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Γεωργίας, εξέφρασε την ελπίδα ότι κάτι καλό θα βγει από την επίσκεψη αυτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια 79-89: Οι «νυχτερίδες» έβαλαν τέλος στο σερί του Τριφυλλιού
- Γαλατασαράι-Σάμσουνσπορ 3-2: Λύγισε στο φινάλε η αντίπαλος της ΑΕΚ
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ο Πηνειός στα Τρίκαλα
- Ο Κίλιαν Μέρφι και οι σκληροτράχηλοι «Peaky Blinders» από το Μπέρμινχαμ επιστρέφουν στις οθόνες μας
- Τσετσενία: Ο Καντίροφ δήλωσε ότι ουκρανικό drone έπληξε κτίριο στο Γκρόζνι – Δεν υπήρξαν θύματα
- Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις από Δευτέρα οι αγρότες – Ενισχύονται τα μπλόκα, μήνυμα παραμονής μέχρι τα Χριστούγεννα


