Ο Εργοτέλης έλυσε τη συνεργασία του με τον Πετράκη
Η κακή πορεία του Εργοτέλη στις τελευταίες 8 αγωνιστικές (5 ήττες, 3 ισοπαλίες) ανάγκασε τη διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ να διακόψει τη συνεργασία της με το Γιάννη Πετράκη. Ο Εργοτέλης έχει να γευτεί τη νίκη από τις 10 Νοεμβρίου, γεγονός που ώθησε στην ομάδα να αλλάξουν κάτι ώστε να «ξυπνήσουν» την ομάδα.
Η κακή πορεία του Εργοτέλη στις τελευταίες 8 αγωνιστικές (5 ήττες, 3 ισοπαλίες) ανάγκασε τη διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ να διακόψει τη συνεργασία της με το Γιάννη Πετράκη.
Ο Εργοτέλης έχει να γευτεί τη νίκη από τις 10 Νοεμβρίου, γεγονός που ώθησε στην ομάδα να αλλάξουν κάτι ώστε να «ξυπνήσουν» την ομάδα.
Το όνομα που ακούγεται για την αντικατάστασή του, είναι αυτό του Γιάννη Χριστόπουλου που πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με την Ουκρανική Ταυρίγια.
H ανακοίνωση που εκδόθηκε για το «διαζύγιο» με τον Έλληνα τεχνικό αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Πετράκη. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική έως τώρα προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Η πόρτα του Εργοτέλη θα είναι πάντα ανοιχτή για ανθρώπους με την ποιότητα, το ήθος και την κατάρτιση του Γιάννη Πετράκη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Στους 21 ανήλθαν οι νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, από τα ρωσικά πλήγματα στο Κίεβο
- Ινδία: Μέρες τηλεργασίας εφαρμόζει το Νέο Δελχί καθώς αντιμετωπίζει ελλείψεις στα καύσιμα
- Η Χεζμπολάχ λέει πως στοχοποίησε στρατιωτικούς στο βόρειο Ισραήλ με drone
- Κούβα: Αντιπροσωπεία των ΗΠΑ βρίσκεται στην Αβάνα με επικεφαλής τον διευθυντή της CIA
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ο Θουκυδίδης, ο Τραμπ και ο Σι
- Μάριο Ντράγκι: «Η Ευρώπη είναι μόνη της»



