Γέννησε δίδυμα με διαφορά …ενός έτους
Μια 28χρονη γυναίκα στον Καναδά γέννησε την Πρωτοχρονιά τα δίδυμα μωρά της με διαφορά μόλις λίγων λεπτών το ένα από το άλλο, αλλά σε δύο διαφορετικές χρονιές. Το ένα από τα δύο κοριτσάκια γεννήθηκε 8 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, το 2013, ενώ το δεύτερο γεννήθηκε 1 λεπτό αργότερα, δηλαδή με την άφιξη του 2014.
Μια 28χρονη γυναίκα στον Καναδά γέννησε την Πρωτοχρονιά τα δίδυμα μωρά της με διαφορά μόλις λίγων λεπτών το ένα από το άλλο, αλλά σε δύο διαφορετικές χρονιές.
Το ένα από τα δύο κοριτσάκια γεννήθηκε 8 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, το 2013, ενώ το δεύτερο γεννήθηκε 1 λεπτό αργότερα, δηλαδή με την άφιξη του 2014.
Η Γκαμπριέλα και η Σοφία, που γεννήθηκαν δύο εβδομάδες πριν από το αναμενόμενο, χαίρουν άκρας υγείας όπως και η μητέρα τους.
«Είμαι τόσο ανακουφισμένη που επιτέλους δεν έχω πια την τεράστια κοιλιά μου και ανυπομονώ να επιστρέψει το σώμα μου στην κανονική του κατάσταση» είπε η Λίντσεϊ Σαλγκέιρο στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο CTV. Η 28χρονη έχει άλλους δύο γιους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Ο Πολ Τόμας Άντερσον κερδίζει επιτέλους Όσκαρ μετά από 11 ήττες
- Κατέκτησε την Ανταρκτική, τώρα θέλει το Διάστημα – Ο Αδριανός Γκολέμης είναι ο πρώτος έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»
- ΑΑΔΕ: Πώς δηλώνονται τα μη ιδιοχρησιμοποιούμενα αγροτεμάχια έως 20 στρέμματα
- Το τέλος του μικρομάγαζου; Σβήνουν τα περίπτερα – Σε κίνδυνο φούρνοι, καφέ, ταβέρνες της γειτονιάς
- Refugee Support Aegean: Τουλάχιστον 98 νεκροί ή αγνοούμενοι πρόσφυγες στα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας το 2025







