Νέα ατυχία για τον Αλόνσο με διάτρηση τυμπάνου
Ο Τσάβι Αλόνσο συνεχίζει να είναι άτυχος! Ο διεθνής μέσος της Ρεάλ υπέστη διάτρηση τυμπάνου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια», έπειτα από σύγκρουση που είχε με τον Ζερεμί Ματιέ.
Ο Τσάβι Αλόνσο συνεχίζει να είναι άτυχος! Ο διεθνής μέσος της Ρεάλ υπέστη διάτρηση τυμπάνου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια», έπειτα από σύγκρουση που είχε με τον Ζερεμί Ματιέ.
Ο Γάλλος αμυντικός των «νυχτερίδων» ακούσια χτύπησε με τον αγκώνα του τον Αλόνσο στο αυτί σε μια μονομαχία που είχαν στο 60′. Ο παίκτης της Ρεάλ συνέχισε κανονικά την αναμέτρηση, όμως μετά τη λήξη πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, μιας και είχε έντονους πόνους.
Οι γιατροί διέγνωσαν διάτρηση τυμπάνου κι απαγόρευσαν στον Τσάβι Αλόνσο να επιστρέψει αεροπορικώς με την υπόλοιπη ομάδα στη Μαδρίτη!
Υπενθυμίζεται πως ο Αλόνσο είχε επιστρέψει μόλις πριν από μερικές εβδομάδες στη δράση, έπειτα από τρίμηνη αποχή λόγω τραυματισμού στο πόδι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- O Δήμος Πειραιά ανέδειξε την αρχιτεκτονική του ταυτότητα
- Σερβικά ΜΜΕ: «Τελειώνει από τη Ραντνίτσκι Νις ο Λεμονής»
- Πανελλαδικές 2026: Πότε ξεκινούν για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ – Το αναλυτικό πρόγραμμα
- Πόλεμος για τη Guernica – Πολιτική κόντρα Μαδρίτης και Βάσκων για το αριστούργημα του Πικάσο
- Κωνσταντινούπολη: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες στο προξενείο του Ισραήλ – Τι γνωρίζουμε για τους δράστες
- Θανάσης Πετσάλης-Διομήδης: Ο Μακρυγιάννης δεν είναι γλώσσα, είναι ύφος



