Πρώτη ισοπαλία της Καλλονής στο πρωτάθλημα με τον Εργοτέλη
Στο 0-0 έμειναν Καλλονή και Εργοτέλης στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Για την ομάδα της Λέσβου ήταν η πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος, με τον Εργοτέλη πιο επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις και τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή, αλλά να μην μπορούν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των Κρητικών.
Στο 0-0 έμειναν Καλλονή και Εργοτέλης στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Για την ομάδα της Λέσβου ήταν η πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος, με τον Εργοτέλη πιο επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις και τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή, αλλά να μην μπορούν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των Κρητικών.
Οι φάσεις του πρώτου 45λεπτου ήταν αρκετές μπροστά από τις δύο εστίες, ιδιαίτερα μετά το 20ο λεπτό. Στο 19΄ και στο 22΄ ο Εργοτέλης απείλησε με τα σουτ των Μπαντιμπανγκά και Μπουχαλάκη, ενώ η καλύτερη φάση για την Καλλονή σημειώθηκε στο 15΄, όταν το σουτ του Λεοζίνιο βρήκε την τελευταία στιγμή στο Σαρρή.
Η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς σημειώθηκε στο 28΄, με τον Περόνε να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, μετά την πάσα του Γκαρσία. Η «απάντηση» του Εργοτέλη ήταν… διπλή. Αρχικά στο 33΄, με τον Αναστασάκο να μην προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα κι ένα λεπτό μετά, με το Ρομάνο να σημαδεύει το δεξί δοκάρι του Σιδεράκη με δυνατό σουτ. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μία ακόμη σημαντική φάση, αυτή την φορά για την Καλλονή. Ο Περόνε με δυνατό σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Καβουσάκη, ο οποίος, όμως, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
Με τη σπουδαία επέμβαση του Σιδεράκη στην κεφαλιά του Λεάντρο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η Καλλονή είχε τον έλεγχο στην επανάληψη, ωστόσο, ο Εργοτέλης ήταν η ομάδα που έχασε την κλασική ευκαιρία να προηγηθεί στο 70΄ με τον Διαμαντάκο να μην μπορεί να νικήσει εξ επαφής το Σιδεράκη. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 77΄ σε μαρκάρισμα του Σαρρή στο Ντος Σάντος μέσα στην περιοχή.
Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Κίτρινες: Χωριανόπουλος, Λεοζίνιο – Διαμαντάκος, Μπαντιμπανγκά
ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Γιουκαρής, Λεοζίνιο (73΄ Ντάμπος), Μανούσος (76΄ Καζάκης), Γιονάν Γκαρσία (60΄ Ντος Σάντος), Περόνε.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Πετράκης): Καβουσάκης, Πίτσος, Σαρρής, Μεχία, Τζανακάκης, Καρντόσο, Μπουχαλάκης (81΄ Χαντί), Ρομάνο (90΄+1 Κοζορώνης), Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος, Αναστασάκος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι ΗΠΑ ζητούν από το Ιράν να «απελευθερώσει τους Αμερικανούς ομήρους»
- Γουλβς – Άστον Βίλα 2-0: Τεράστια «γκέλα» για τους «χωριάτες» από την ουραγό
- Επεισοδιακή καταδίωξη 28χρονου που διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας – Τράκαρε τρία ΙΧ
- Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στα γραφεία της εταιρείας Interstar Security στη Μεταμόρφωση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.02.2026]
- Συνάντηση Ζελένσκι – Φίτσο για τη διακοπή των παραδόσεων ρωσικού πετρελαίου

