Λ.Μενδώνη: Δεν κινδυνεύει το Αρχαιολογικό Κτηματολόγιο
Κατηγορηματική ήταν σε δήλωσή της στο in.gr η γγ του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη αναφορικά με την πορεία του αρχαιολογικού κτηματολογίου. «Δεν τίθεται θέμα απένταξης» από το ΕΣΠΑ, είπε η κ. Μενδώνη, σημειώνοντας ότι το έργο εξελίσσεται κανονικά.
Κατηγορηματική ήταν σε δήλωσή της στο in.gr η γγ του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη αναφορικά με την πορεία του αρχαιολογικού κτηματολογίου.
«Δεν τίθεται θέμα απένταξης» από το ΕΣΠΑ, είπε η κ. Μενδώνη, σημειώνοντας ότι το έργο εξελίσσεται κανονικά.
«Υπάρχει καθυστέρηση σε ένα επιμέρους έργο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το συνολικό έργο του κτηματολογίου δεν προχωρεί» δήλωσε, απαντώντας σε δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το έργο οδηγείται σε απένταξη από το ΕΣΠΑ.
Α.Α.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέγαρα: SOS από 112 – «Φύγετε από υπόγειους και ισόγειους χώρους» – Πλημμυρικά φαινόμενα
- Οι ΗΠΑ πουλούν τεράστιες ποσότητες βομβών στον Καναδά αξίας 2,68 δισ. δολαρίων
- Ανδρουλάκης: «Δεν μπορεί να υπάρξει τρίτη θητεία Μητσοτάκη»
- Ειρηνικός: 4 νεκροί σε νέο στρατιωτικό πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους με «ναρκωτικά»
- Τσεχία: Εκ νέου πρωθυπουργός ο τραμπιστής δισεκατομμυριούχος Μπάμπις
- Λιθουανία: Καταδικάστηκε για αντισημιτικές δηλώσεις ο ηγέτης ήσσονος κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού


