Δύο συλλήψεις για παράνομη κατοχή αρχαιοτήτων
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής δύο άτομα, ηλικίας 46 και 47 ετών, για παράνομη κατοχή αρχαίων αντικειμένων.
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής δύο άτομα, ηλικίας 46 και 47 ετών, για παράνομη κατοχή αρχαίων αντικειμένων.
Ύστερα από διερεύνηση πληροφορίας και πολυήμερες έρευνες, αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων κατάφεραν να τους εντοπίσουν στην περιοχή Αλίαρτου Βοιωτίας.
Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος αρχαίων αντικειμένων.
Τα αντικείμενα επιδείχθηκαν σε αρχαιολόγο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας της Θήβας, ο οποίος γνωμάτευσε ότι εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του Νόμου για την Προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και παραδόθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Σέιμπεν Λι – Οδεύει προς Εφές
- Περαιτέρω αναβάθμιση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Υπεύθυνη η κυβέρνηση για την ταλαιπωρία στην εθνική οδό
- Ο Ολυμπιακός, η «χρυσή» Εθνική και τα φοβερά επιτεύγματα – Ποια είναι η κορυφαία πολίστρια στον κόσμο, Φωτεινή Τριχά (vids)
- Κλόντια Σίφερ: Αποχαιρετά τη Μπαρντό με φωτογραφίες που μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό
- Ραγδαία αύξηση γρίπης και ιώσεων στα παιδιατρικά νοσοκομεία





