Η Μαντόνα, η πιο ακριβοπληρωμένη μουσικός σήμερα, σύμφωνα με το Forbes
Η βασίλισσα της ποπ, η 55χρονη Μαντόνα, είναι η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes. Τα έσοδά της αυξήθηκαν τον περασμένο χρόνο και ανέρχονται στα 125 εκατομμύρια δολάρια. Η Μαντόνα προηγείται κατά 45 εκατομμύρια δολάρια της εκκεντρικής Lady Gaga, που έρχεται δεύτερη με 80 εκατομμύρια δολάρια.
Η βασίλισσα της ποπ, η 55χρονη Μαντόνα, είναι η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes. Τα έσοδά της αυξήθηκαν τον περασμένο χρόνο και ανέρχονται στα 125 εκατομμύρια δολάρια.
Η Μαντόνα προηγείται κατά 45 εκατομμύρια δολάρια της εκκεντρικής Lady Gaga, που έρχεται δεύτερη με 80 εκατομμύρια δολάρια.
Τον δρόμο της πρωτοκαθεδρίας της Μαντόνα άνοιξε, σύμφωνα με το Forbes, η περιοδεία της υπό τον τίτλο MDNA συν τα έσοδα από τις συνεχιζόμενες πωλήσεις προϊόντων από την περιοδεία της, αλλά και από τη σειρά ρούχων και το άρωμα που κυκλοφορεί.
Τρίτος στην «κούρσα» των πιο ακριβοπληρωμένων τραγουδιστών και πολύ κοντά στη δεύτερη θέση είναι ο Τζον Μπον Τζόβι, με 79 εκατομμύρια δολάρια.
Στην πρώτη πεντάδα συγκαταλέγονται ακόμη και ο Τόμπι Κιθ (τραγουδιστής της κάντρι) με 65 εκατομμύρια δολάρια, οι Coldplay με 64 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Τέιλορ Σουίφτ βρίσκονται στην έκτη και έβδομη θέση με 58 εκατομμύρια δολάρια και 55 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»




