Οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη από τη «Θύρα 7»
Το ποσό των 40.000 ευρώ από τους οργανωμένους φίλους του Ολυμπιακού ανά την επικράτεια και το εξωτερικό έλαβε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την ενίσχυση των τμημάτων του συλλόγου, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να ευχαριστεί με ανακοίνωση τη «Θύρα 7».
Το ποσό των 40.000 ευρώ από τους οργανωμένους φίλους του Ολυμπιακού ανά την επικράτεια και το εξωτερικό έλαβε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την ενίσχυση των τμημάτων του συλλόγου, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να ευχαριστεί με ανακοίνωση τη «Θύρα 7».
«Ανεξαρτήτως των χιλιάδων ανανεώσεων συνδρομών στο μητρώο Μελών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π και των εγγραφών στο πρόγραμμα της Κάρτας Φιλάθλου οι Σύνδεσμοι της Θύρας 7 από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρέδωσαν, με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης, στον Ερασιτέχνη το ποσό των 40.000 ευρώ δίνοντας συνέχεια στη μοναδική, στον χώρο του Ελληνικού αθλητισμού, υποστήριξή τους.
Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν, όπως και όλα όσα έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια, αποκλειστικά για τις οικονομικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. προς τους αθλητές και τις αθλήτριες μας, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα σε όλα τα γήπεδα για να διατηρήσουν τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό Ελληνικό Σύλλογο στην κορυφή.
Ευχαριστούμε θερμά!
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΝΦΙΑ: Ανοιχτή η πλατφόρμα για διορθώσεις στο Ε9 – Τι πρέπει να προσέξετε
- Κραυγή αγωνίας για Δημοτική Κοινότητα της χώρας-Μείωση πληθυσμού 25% το 2026
- Ισπανικά ΜΜΕ για τον Παναθηναϊκό: «Σε κρίση η ομάδα του Μπενίτεθ, κίνδυνος ιστορικής αποτυχίας»
- Σμότριτς προς Τραμπ: Τον ευχαριστεί, αλλά τώρα του ζητάει να φύγει από τη Γάζα – «Να αναλάβουμε εμείς»
- Καμπούλ: Αρκετοί νεκροί από έκρηξη, σύμφωνα με το αφγανικό υπουργείο Εσωτερικών
- Μια νύχτα μόνο: Συγκρούσεις και παγίδες
