Αλιγάτορας εθεάθη κάτω από κυλιόμενη σκάλα στο αεροδρόμιο του Σικάγο
Ένας μικρός αλιγάτορας βρέθηκε τυχαία κάτω από κυλιόμενη σκάλα σε τέρμιναλ του αεροδρομίου του Σικάγο. Τον ανακάλυψε ένας συντηρητής, ο οποιός χρησιμοποίησε έναν σκουπιδοτενεκέ για να τον πιάσει. Το πώς βρέθηκε εκεί, δεν έχει απαντηθεί.
Ένας μικρός αλιγάτορας (περίπου 30 εκατοστά) βρέθηκε τυχαία κάτω από κυλιόμενη σκάλα σε τέρμιναλ του αεροδρομίου του Σικάγο. Τον ανακάλυψε ένας συντηρητής, ο οποιός χρησιμοποίησε έναν σκουπιδοτενεκέ για να τον πιάσει.
Το πώς βρέθηκε εκεί, δεν έχει απαντηθεί. «Είναι από αυτά τα σπάνια περισταστικά. Προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς κατέληξε εκεί» δήλωσε υπεύθυνος του αεροδρομίου.
Το ερπετό ήταν σε κακή κατάσταση και τώρα αναρρώνει σε ειδικό κέντρο της Πολιτείας, μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο μέρος για να ζήσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Θλίψη στη Φιλοσοφική Σχολή ΕΚΠΑ – «Έφυγε» η ομότιμη καθηγήτρια Ελένη Καραμαλέγκου
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη συνιστά 19 στις 20 φορές πυρηνικές επιθέσεις σε «παιχνίδια πολέμου»
- ΑΕΚ: Οι ώρες των αναμετρήσεών της κόντρα στην Τσέλιε
- LIVE: Γουλβς – Άστον Βίλα
- Νοσοκομειακοί γιατροί: Απεργιακές κινητοποιήσεις στις 11 και 18 Μαρτίου
- Σπανούλης: «Σουτάραμε άθλια – Με 65 πόντους δεν κερδίζεις» (vid)




