Την Πέμπτη η απολογία του Λισγάρα και έξι ακόμα ΠΑΕ
Την προσεχή Πέμπτη (31/10) και ώρα 1 μ.μ. θα απολογηθεί στην πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ ο Χρήστος Λισγάρας. Παράλληλα, σε απολογία κλήθηκαν για την ίδια ημέρα οι ΠΑΕ Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα ματς της 9ης αγωνιστικής.
Την προσεχή Πέμπτη (31/10) και ώρα 1 μ.μ. θα απολογηθεί στην πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ο Χρήστος Λισγάρας.
Ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης βρέθηκε να έχει κάνει χρήση της απαγορευμένης ουσίας Οξιλοφρίνη (oxilofrine), σε έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε από το ΕΣΚΑΝ μετά τον αγώνα πρωταθλήματος της 21ης Σεπτεμβρίου με την Καλλονή.
Παράλληλα, σε απολογία κλήθηκαν για την ίδια ημέρα οι ΠΑΕ Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα ματς της 9ης αγωνιστικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κικίλιας: «Γίνεται προσπάθεια να εξευρεθούν ευρωπαϊκά κεφάλαια για την ανάσχεση των τιμών της ενέργειας»
- Όταν η φιλοζωία γίνεται κίνημα για το περιβάλλον και την κοινωνία
- Στην παγίδα απατεώνων έπεσε 15χρονος – Πώς τον εξαπάτησαν
- Εθνική Ελλάδας: Εντυπωσιάζει η νέα εκτός έδρας εμφάνιση!
- Θεσσαλονίκη: Σοβαρό επεισόδιο στα επείγοντα του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος
- Η τρυφερή φωτογραφία του Μπρους Γουίλις αγκαλιά με την εγγονή του

