Ύστερα από 39 χρόνια η Σοφία Λόρεν κέρδισε τη μάχη με την ιταλική εφορία
Τριάντα εννέα χρόνια διήρκεσε η δικαστική διαμάχη της Σοφία Λόρεν με την ιταλική εφορία και τελικά η διάσημη ηθοποιός αναδείχθηκε νικήτρια. «Ένα... έπος που κράτησε σχεδόν 40 χρόνια επιτέλους τελείωσε. Πάντα κοιτάω το μέλλον και πάντα αφήνω τις άσχημες εμπειρίες, όπως αυτή, πίσω μου» δήλωσε στη La Stampa η ιταλίδα ντίβα του σιναμά.
Τριάντα εννέα χρόνια διήρκεσε η δικαστική διαμάχη της Σοφία Λόρεν με την ιταλική εφορία και τελικά η διάσημη ηθοποιός αναδείχθηκε νικήτρια.
Σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa η διαμάχη της ιταλίδας ντίβας του σινεμά με την εφορία, η οποία χρονολογείται από το 1974, έληξε την Τετάρτη.
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρώμης επιβεβαίωσε ότι η δήλωση εισοδήματος που είχε συντάξει η Λόρεν το 1974 όντως καλύπτεται από τη φορολογική αμνηστία του 1982, απορρίπτοντας παράλληλα τις αιτιάσεις της ιταλικής εφορίας που ζητούσε τη δίωξή της ηθοποιού.
«Ένα… έπος που κράτησε σχεδόν 40 χρόνια επιτέλους τελείωσε. Πάντα κοιτάω το μέλλον και πάντα αφήνω τις άσχημες εμπειρίες, όπως αυτή, πίσω μου» δήλωσε στη La Stampa η Σοφία Λόρεν.
Η Λόρεν, το πραγματικό όνομα είναι Σοφία Σικολόνε, είχε παραδοσιακά κακές εμπειρίες με την ιταλική εφορία. Το 1982 είχε περάσει 17 ημέρες σε φυλακή της Νάπολης για μια ξεχωριστή υπόθεση φοροδιαφυγής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ηγεσία της ΕΕ και το ενδεχόμενο ενός πρωτοφανούς στρατηγικού ναυαγίου
- Σεισμός 4,7 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα
- Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]
- Συρία: Κίνδυνος για τη χώρα η επιμονή του Ισραήλ να αποστρατιωτικοποιηθεί ο νότος, λέει ο Αλ-Σάρα
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)




